پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۶

تنها سه روستای آسارا سیستم تصفیه صنعتی فاضلاب دارند

تنها سه روستای آسارا سیستم تصفیه صنعتی فاضلاب دارند

استان تهران - خبرگزاری مهر: معاون آب و فاضلاب روستایی کرج گفت: تنها سه روستا در بخش آسارای این شهرستان سیستم دفع و تصفیه صنعتی فاضلاب دارند.

مختار مومن کیایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: تجهیز همه روستاهای کرج به سیستم دفع و تصفیه صنعتی فاصلاب نیازمند تخصیص اعتبارات کافی است و این اعتبارات باید به بهترین نحو تایمن شود و در اختیار دستگاه های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: هم اکنون 57 روستا در حوزه آبریز رودخانه کرج قرار دارد که راه اندازی سیستم تصفیه خانه فاضلاب روستایی در آنها امری ضروری است.

این مسئول، سرعت احداث سیستم تصفیه خانه فاضلاب را نیازمند افزایش دانست و تاکید کرد: ورود فاضلاب روستاها به رودخانه، تاثیر بسزایی در آلودگی آب رودخانه کرج دارد که رفع آن نیاز به عزم و تلاش جدی مسئولان ذیربط دارد.
 
لزوم سرعت بخشی به اجرای طرحهای تصفیه خانه
 
مومن کیایی، سرعت بخشی به اجرای طرحهای تصفیه خانه و کوتاه کردن زمان بهره برداری را بسیار مهم دانست و بیان کرد: هر چقدر زمان بهره برداری کوتاهتر باشد، آب رودخانه کرج صدمه کمتری از نظر آلودگی می بیند.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: اجرای صحیح و به موقع طرح شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب در کلیه روستاهای آبریز رودخانه کرج و بخش آسارا نقش مهمی در سالم شدن آب مصرفی مردم است.
 
تحویل آب 13روستای کرج به آبفای روستایی این شهرستان
 
وی اضافه کرد: تحویل آب 13روستای کرج تا پایان سال جاری به آبفای روستایی این شهرستان از برنامه های پیش بینی شده است.

مومن کیایی خاطرنشان کرد: از مجموع این 13روستا، 9روستا در بخش گردشگری آسارا، دو روستا در بخش مرکزی کرج و دو روستا در بخش اشتهارد قرار دارند.

این مسئول در خصوص نظارت بر نحوه کلرزنی آبهای روستایی که تحویل آبفا نشده اند نیز یادآور شد: اکنون 40 روستا در شهرستان کرج تحویل شوراهای اسلامی شده که در حد توان نظارت کافی بر نحوه کلر زنی آنها انجام می شود.

کد خبر 1098916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha