پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۲۶

200 میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به 37 روستای قشم نیاز است

200 میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به 37 روستای قشم نیاز است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت: اجرای شبکه داخلی آبرسانی به 37 روستای بخش مرکزی قشم نیازمند اعتباری معادل 200 میلیارد ریال است.

به گزارش خبرنگار مهر در قشم، علی جان صادق ور صبح شنبه در بازدید از آب شیرین کن 19 هزار متر مکعبی در قشم به همراه مسئولان محلی و نماینده مردم هرمزگان در مجلس گفت: اجرای پروژه آبشیرین کن 19 هزار مترمکعبی جزیره قشم، مشکل کم آبی 57 روستای این جزیره را رفع می کند.

صادق پور افزود: تا کنون 170 میلیارد ریال جهت اجرای این پروژه احداث مخزن هفت هزار و 500 متر مکعبی، ایستگاه پمپاژ، شبکه داخلی و خطوط انتقال هزینه شده است و شبکه داخلی 16 روستای قشم اجرا شده است.

وی اضافه کرد: جهت اجرای شبکه داخلی 37 روستای دیگر بخش مرکزی نیازمند اعتباری معادل 200 میلیارد ریال هستیم که 50 میلیارد ریال آن برای اجرای خطوط انتقال اصلی و 150 میلیارد ریال نیز جهت اجرای شبکه های داخلی مورد نیاز است.

صادق پور در بازدید از آبشیرین کن روستای طبل مشکل عمده کم آبی را کمبود سفره های آب زیرزمینی و دور بودن آبشیرین کن های موجود از دریا دانست و گفت: هم اکنون آبشیرین کن روستای طبل با ظرفیت 500 متر مکعب در شبانه روز در حال بهره برداری است و 16 روستای این جزیره را تحت پوشش خود دارد.

به گفته اینمسئول، روستاهای طبل، لافت، کاروان از جمله روستاهایی هستند که با با داشتن منبع آب آبشیرین کن هنوز فاقد شبکه آبرسانی هستند و از طریق تانکرهای سیار آبرسانی می شوند که البته با تامین اعتبار مورد نیاز این مشکل نیز رفع خواهد شد .

صادق پور در خاتمه با تاکید بر اهمیت و ضرورت حل مشکلات کم آبی روستاییان این جزیره، تکمیل اجرای پروژه آبشیرین کن 19 هزار متر مکعبی قشم را از اولویت های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد: این پروژه در 22 بهمن ماه امسال به بهره برداری می رسد.

همچنین محمد امین فرج زاده نماینده مردم بندرعباس، قشم و حاجی آباد در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از روند اجرای بزرگترین پروژه آبشیرین کن کشور در جزیره قشم بر اهمیت رفع مشکلات کم آبی روستاییان این جزیره تاکید کرد .

وی همچنین در بازدید از آبشیرین کن 500 متر مکعبی روستای طبل ضمن بررسی و تایید کیفیت آب تولیدی این آبشیرین کن، از تلاش و پیگیری های مجدانه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان در راستای رفع مشکلات کم آبی روستاییان این جزیره و بهره مندی آنان از نعممت آبشرب سالم قدردانی کرد.

کد خبر 1099048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha