پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۲۳

ایمیدرو اعلام کرد:

27 هزار میلیارد تومان طرح معدنی در برنامه پنجم

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در برنامه پنجم توسعه طرحهایی به ارزش بیش از 27.6 هزار میلیارد تومان را به بهره برداری می رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این سازمان ‌از امسال تا انتهای سال 1393 تعداد 108 طرح را به اتمام می رساند طوری که بیشترین پروژه ها با بالاترین رقم سرمایه گذاری در سال 1392 عینیت پیدا می کند.

بر همین اساس در سال چهارم برنامه پنجم 35 طرح با ارزش 10هزار و 313 میلیارد تومان راه اندازی می شوند که عظیم ترین آنها مربوط به افتتاح طرح 1.7 میلیون تنی فولادسازی ارفع است و پس از آن نیروگاه 967 مگاواتی فولاد مبارکه قرار دارد.
 
راه اندازی نیروگاه برای بزرگ ترین کارخانه فولادسازی خاورمیانه به سبب آنکه از سیستم قوس الکتریکی استفاده می کند از جایگاه ویژه ای برخوردار است. پ
 
از سوی دیگر سال 1391 در رتبه دوم افتتاح طرح های این حوزه قرار دارد. در سال سوم برنامه پنجم 36طرح به ارزش 7هزار و 893 میلیارد تومان وارد مدار تولید می شوند.
 
جایگاه سوم راه اندازی طرح ها طی برنامه پنجم مربوط به سال 1393 است. پروژه شاخص در این سال عملی شدن برنامه افزایش ظرفیت ذوب آهن اصفهان به 5 میلیون تن است. میزان سرمایه پیش بینی شده به منظور دستیابی به آن هدف هزار و 749 میلیارد تومان است.
 
همچنین در سالهای نخست برنامه پنجم توسعه، شاهد به ثمر رسیدن طرح های استانی فولاد نیز خواهیم بود. برای اتمام پروژه های امسال و سال 1390 به ترتیب هزار میلیارد و 760 میلیون و هزار و 397 میلیارد تومان سرمایه صرف خواهد شد.
کد خبر 1099849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha