پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۴۸

عضو جریان علاوی :

نشستهای ائتلاف دولت قانون و العراقیه پیگیری می شود

نشستهای ائتلاف دولت قانون و العراقیه پیگیری می شود

یکی از اعضای فهرست العراقیه با اشاره به دیدار اخیر "نوری المالکی" و "ایاد علاوی" از تداوم این دیدارها در دو روز آینده در راستای تشکیل دولت جدید عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، "هانی عاشور" با اشاره به اینکه دیدارهای مقامات ائتلاف دولت قانون و العراقیه در روزهای آتی ادامه می یابد، افزود: پس از دیدار اخیر مالکی و علاوی موضوعات مطرح شده در مذاکرات پیشرفت بیشتری خواهد داشت.

این عضو العراقیه گفت : دیدارهای آتی فهرست العراقیه و دولت قانون بر ضد هیچ جریان یا گروه دیگری نیست، بلکه برای گفتگو درباره آینده عراق و تشکیل دولت جدید است.
 
وی با بیان اینکه در هفته جاری شاهد حداقل بیش از یک دیدار میان سران العراقیه و دولت قانون خواهیم بود، افزود : ما به توافقات قبلی خود با دیگر جریانها از جمله ائتلاف ملی عراق (عمار حکیم) پایبند هستیم.
 
هانی عاشور در ادامه تصریح کرد: دیدار مالکی و علاوی  از تمایل دو طرف برای تشکیل کمیته های مشترک برای رسیدن توافق در مسئله تشکیل دولت آتی حکایت داشت.
 
خاطر نشان می شود، علاوی و مالکی دو روز پیش پس از تداوم چهار سال اختلافات با یکدیگر دیدار کردند. با وجود کوتاه بودن زمان دیدار سران ائتلاف دولت قانون و فهرست العراقیه اما برخی شخصیتهای سیاسی عراق بر این باورند که این دیدار نقش زیادی در از بین بردن اختلافات در صحنه سیاسی طی روزهای آتی ایفا خواهد کرد.
کد خبر 1100376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha