پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۴۸

آیت الله جوادی آملی:

حرکت و پویایی باید با پایایی همراه باشد

حرکت و پویایی باید با پایایی همراه باشد

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله جوادی آملی بر نیاز نقش هدایت‌گری در کنار جوانان تأکید کرد و گفت: پویایی باید با پایایی همراه باشد تا به ثمر برسد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت‌الله عبد الله جوادی آملی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با رئیس سازمان ملی جوانان کشور با بیان اینکه اگر انقلاب اسلامی با کمک نیروی جوانان به پیروزی رسید به دلیل نقش هدایت گری پیر جماران بود، تصریح کرد: دوندگی، حرکت و پویایی باید با پایایی همراه باشد و پویایی بدون پایایی هیچ ثمر و نتیجه‌ای ندارد.

وی با اشاره به اینکه دو نوع پویایی و حرکت داریم بیان داشت: یک حرکتی که متحرک کار خود را پشت سر می‌گذارد مثل ورزشکاری که بعد از 40 سال توانایی اولیه را ندارد و یک نوع حرکت که متحرک آن را پشت سر نمی‌گذارد؛ اما زیر پا می‌گذارد مثل درخت گلابی که تمام این مدت میوه خود را زیر پا می‌اندازد.

جوادی آملی تأکید کرد: مسلمانان مانند برج‌های ساخته شده نیستند که همین‌طور رشد کنند و بالا بیایند.

وی با اشاره به اینکه این برج‌ها چیزی از خود ندارند گفت: مسلمان باید همانند درختی که بالا آمده هر چه دارد خود به دست آورده و از آن وی باشد.

وی با بیان اینکه مسلمانی که با وجود آب و خاک، گندم وارد می‌کند، هویت دینی ندارد ابراز داشت: ما گاهی اوقات قرآنی حرف می‌زنیم اما مارکسیستی یا انگلیسی فکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: این حرف‌ها، حرف‌های قرآن است و حرف‌های تازه‌ای نیست و باید گفت این نکات قبل از قرآن در تورات و انجیل نیز بیان شده است.

جوادی آملی با اشاره به واژه غیرت گفت: غیرت سه عنصر محوری دارد که شناخت هویت، عدم تجاوز به غیر و راه ندادن دیگری به محدوده خود از مصادیق آن است.

وی با بیان این که اگر کسی محدوده خود را نشناسد نمی‌تواند بگوید چه کسی تجاوزگر است، تأکید کرد: شما باید توجه داشته باشید که مرز خود را آشکار کنید.

کد خبر 1100928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha