پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۵۱

مدرس در گفتگو با مهر:

آب منطقه ای به تعهد ساخت مدرسه در روستاهای سرزه شمیل عمل نکرده است

آب منطقه ای به تعهد ساخت مدرسه در روستاهای سرزه شمیل عمل نکرده است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان نوسازی مدارس هرمزگان گفت: آب منطقه ای هنوز به تعهدات خود در قبال احداث واحدهای آموزشی ابتدایی و راهنمایی در روستاهای سرزه شمیل و سرزه پشت بند عمل نکرده است.

رضا مدرس در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس با اعلام این خبر افزود: پس از طرح احداث سد شمیل و نیان در روستاهای سرزه شمیل و سرزه پشت بند مقرر شد تا روستاهایی که در حوضچه سد قرار دارند به مکان دیگری منتقل شود و سازمان آموزش و پرورش هم پس از پیگیریهای انجام شده به این نتیجه رسید تا واحدهای آموزشی دو مدرسه ابتدایی و یک مدرسه راهنمایی این روستاها را پس از برآورد قیمت و اعلام به آب منطقه ای جابجا کند.

وی با اشاره به مصوبه رفع مشکل ساکنین روستاهای سرزه پشت بند و سرزه شمیل که مهرماه سال 86 برگزار شد، بیان کرد: در جلسه ای که به ریاست معاون برنامه ریزی فرمانداری بندرعباس در محل فرمانداری با حضور نمایندگان سازمانها مربوطه مقرر شد تا آب منطقه ای نسبت به تامین اعتبار احداث واحدهای آموزشی ابتدایی و راهنمایی که در حوضچه سد واقع شده پس از برآورد توسط اداره کل نوسازی مدارس نسبت به احداث واحدهای آموزشی فوق در اسرع وقت اقدام کند.

مدرس اذعان داشت: نوسازی مدارس بر اساس صورتجلسه بعد از گذشت دو ماه برآوردهای ساخت واحدهای آموزشی را به آب منطقه ای ارسال کرد اما متاسفانه آب منطقه ای تنها حاضر به پرداخت 200 میلیون ریال برای هر واحد آموزشی شده است در حالیکه برآورد نوسازی در سال 86 به ازای هر واحد آموزشی سه میلیارد ریال بوده است که مجموعا 9 میلیارد ریال است.

وی با ابراز نگرانی از تاخیر ساخت مدارس در این روستاها و بلاتکلیفی دانش آموزان افزود: در زمان افتتاح شهرداری تخت، موضوع را به استاندار اعلام کردم که در این مراسم استاندار، فرماندار بندرعباس و آب منطقه ای را موظف به انجام تعهدات کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس در خصوص وضعیت کانکسها و دلیل استقرار آنها در روستاهای مدنظر اذعان داشت: بعد از سیل سال گذشته در این روستاها برای اسکان موقت دانش آموزان با این قول که آب منطقه ای جهت احداث این مدارس تامین اعتبار کند سه دستگاه کانکس برای حل موقتی مشکل و تدریس دانش آموزان در یک فضای نیمه ایمن تا احداث مدارس توسط نوسازی مدارس مستقر شد.

به گفته وی، آب منطقه ای متاسفانه تا این لحظه هزینه حمل کانکس ها را پرداخت نکرده است و تنها رقم اعلام شده از سوی آب منطقه ای ارزش زمین معادل 20 میلیون تومان برای هر احد آموزشی اعلام کرده است در حالی که برآورد نوسازی مدارس برای زمین و ساخت واحد در سال 86، سه میلیارد ریال بوده است که با احتساب تورم در حال حاضر این رقم به سه میلیارد و 500 میلیون ریال می رسد.

مدرس، تاخیر در تامین اعتبار و ساخت واحدهای آموزشی را به ضرر دانش آموزان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: برای اینکه مشکل دانش آموزان حل شود پیشنهاد می کنیم آب منطقه ای اگر می تواند با 600 میلیون ریال سه مدرسه بسازد به سرعت اقدام کند و نوسازی حاضر است نظارت، زمین و هرگونه امکاناتی در جهت فنی در اختیار آنها بگذارد، ولی اگر قرار است نوسازی اقدام کند باید اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات آب منطقه ای تامین و تخصیص داده شود تا بتوانیم در کمترین زمان ممکن مدارس را به نوبت بسازیم.

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان با اعلام اینکه شرط تخلیه روستا جلب رضایت اهالی و اماکن اداری از اداره مربوطه است، تصریح کرد: آب منطقه ای رضایت اهالی را به هر نحو جلب کرد اما چون آموزش و پرورش از نظر آب منطقه ای کم ارزش بوده است رضایت دانش آموزان و آموزش و پرورش را جلب نکرده است و می توان گفت به نوعی تصرف زمین بوده است.

وی یادآور شد: مشکل اصلی جانمایی روستا و تامین اعتبار اولیه ساخت مدرسه هاست که صورت نگرفته و موضوع از نطفه خفه است و اصل موضوع که منبع اعتباری پروژه است، مشخص نشده است.

مدرس تاکید کرد: در صورتی که آب منطقه ای به تعهدات خود عمل نکند و حاضر به شرکت در جلسات درخواست شده از سوی آموزش و پرورش نشود موضوع در شورای برنامه ریزی استان مطرح خواهد شد و استاندار به عنوان مقام عالی استان باید در این مورد تصمیم بگیرد زیرا تاکنون مکاتبات آموزش و پرورش و نوسازی مدارس از سوی آب منطقه ای پاسخی نداشته است.

کد خبر 1101167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha