به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اتريشي دي پرسه ، " گونتر فرهويگن " كميسر گسترش اتحاديه اروپايي كه به منظور گفتگو پيرامون پيوستن تركيه به اتحاديه اروپايي به اين كشور سفر كرده است با اعلام اين مطلب افزود : اصلاحات در تركيه هنوز به موفقيت شايان توجهي دست نيافته است و بايد همچنان برخي قوانين خاص در راستاي تحقق اصلاحات به تصويب برسد .
دي پرسه تصريح كرد : مسئله اروپايي شدن تركيه يكي از مواردي است كه به تازگي تمام توجه مقامات اين كشور را به خود جلب كرده است .
اين روزنامه در ادامه نوشت : رسانه هاي تركيه همزمان با سفر كميسر گسترش اتحاديه اروپايي به اين كشور با انتشار مطالب مختلفي در اين خصوص خاطر نشان كردند كه عليرغم اظهارات " فرهويگن " امواج و سيگنالهاي مثبتي از اتحاديه اروپايي به گوش مي رسد كه جاي خوشحالي است .
روزنامه حريت چاپ تركيه نيز با درج مطلبي در همين خصوص و با بيان اينكه تا اروپايي شدن تركيه زمان زيادي باقي نمانده است ، اسلامي بودن تركيه را يكي از فاكتورهاي مهم در اروپايي شدن اين كشور قلمداد نموده و خاطر نشان كرد اتحاديه اروپايي با پذيرش تركيه با 20 ميليون مسلمان در جهان ارتباط نزديك برقرار مي كند .
گفتني است اتحاديه اروپايي در نظر دارد در نشست خود در روز 6 اكتبر مسئله اروپايي شدن تركيه را بطور جدي به بحث و تبادل نظر بگذارد .
نظر شما