پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۱۶

برای شکست حصر غزه/

کشتی "مریم" از لبنان عازم نوار غزه می شود

کشتی "مریم" از لبنان عازم نوار غزه می شود

یک فروند کشتی لبنانی طی روزهای آتی با هدف کمک به مردم بی دفاع و تحت محاصره غزه، سواحل لبنان را به سمت غزه ترک می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این کشتی موسوم به کشتی "مریم" که با هدف شکستن محاصره رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به  زودی به سوی سواحل فلسطین روانه می شود، زنان لبنانی نیز حضور دارند.

با وجود اینکه زمانی برای اعزام این کشتی به سوی نوار غزه تعیین نشده است، اما مسئولان لبنانی ترتیب دهنده اعزام این کشتی از حرکت آن در چند روز آتی خبر داده اند.

تاکنون 50 نفر از بانوان مقیم لبنان برای اعزام به غزه اعلام آمادگی کرده اند : 30 نفر از آنها لبنانی و 20 نفر اتباع دیگر کشورها هستند. این زنان از مذاهب مختلف مسلمان و مسیحی و دیگر ادیان هستند که تنها برای نشان دادن خشم خود از جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به کاروان آزادی دست به این اقدام زده اند.

خاطر نشان می شود در کشتی لبنانی عازم نوار غزه علاوه بر فعالان صلح ، تجهیزات پزشکی و دارویی برای بیماران سرطانی نوار غزه نیز وجود دارد.

خاطر نشان می شود، میزان ابتلا به سرطان در نوار غزه پس از جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی افزایش فوق العاده ای داشته است.

قابل ذکر است که بالگردهای رژیم صهیونیستی در نخستین ساعات روز دوشنبه 10 خردادماه با فرماندهی مستقیم فرمانده نیروی دریایی این رژیم به کاروان آزادی اعزامی به غزه حمله کردند و با به گلوله بستن فعالان صلح که اکثر آنها ترک بودند، در جنایتی هولناک 19 نفر را کشته و 60 نفر را زخمی کردند. البته برخی منابع آمار تلفات این حمله را 9 کشته و 48 زخمی اعلام کرده اند.

کد خبر 1101805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha