به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی بهداروند درباره این کتاب گفت: زمستان سال 81 به کنگره سرداران شهید خوزستان دعوت شده بودم. روز دوم این مراسم محسن رضایی حرفهایی درباره جنگ و علی هاشمی گفت که برایم تازگی داشت.

"گمشده من" عنوان کتابی است که در آن محمد مهدی بهداروند خاطرات محسن رضایی از شهید علی هاشمی را گردآوری و تدوین کرده و به زودی توسط انتشارات سوره مهر منتشر میشود.
وی ادامه داد: از حرفهای محسن رضایی متوجه علاقه اش به علی هاشمی شدم.از طرف دیگر سالها بود که دلم می خواست کتابی یا حتی جزوه ای درباره شهید هاشمی بنویسم ، چون هم در دوران جنگ او را می شناختم و هم خاطرات متنوعی از فرماندهان دیگر درباه اش شنیده بودم.
بهداروند افزود:همان روز موضوع را با محسن رضایی مطرح کردم و او هم قول داد که خاطراتش را از هاشمی برایم بیان کند.چند ماه بعد به قولش عمل کرد و در اواخر سال 81 در سه جلسه یک ساعته خاطرات را گفت.
وی در مورد نحوه نوشتن خاطرات گفت: بعد از مصاحبه با محسن رضایی تا مدتها کاری به نوارها نداشتم و بعد از مدتی در هر فرصتی که به دست می آوردم چند صفحه از حرفهای سردار رضایی را روی کاغذ می آوردم.
بهداروند با بیان اینکه این روش وقت زیادی برد گفت :در مرحله بعد شروع کردم به نوشتن پانوشتها و گویا کردن پاره ای از اصطلاحات که گفته شده بود.
وی با اشاره به راهنمایی و کمک های سردار احمد سوداگر و سردارعلی ناصری برای سامان گرفتن این کتاب، افزود : وقتی این کتاب در مراحل پایانی آماده شده بود، خبر پیدا شدن پیکر شهید علی هاشمی در میان نیزارهای جزیره مجنون به اطلاع مردم رسید و روزهای آخر اردیبهشت ماه امسال بود که مردم خوزستان پس از گذدشت 22 سال دوباره یاد او را زنده کردند.
"گمشده من" تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در قطع رقعی و در شمارگان 2 هزار و 500 نسخه منتشر می شود.
کد خبر 1101835
نظر شما