دکتر محمد رضا جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با بیان این که با احداث بیمارستان تأمین اجتماعی قم، مشکل کمبود تخت بیمارستانی در قم وجود نخواهد داشت، تصریح کرد: مشکل اصلی ما در بخش بهداشت و درمان استان، نداشتن پزشک متخصص است و مسئولین وزارت خانه و دانشگاه علوم پزشکی باید تمام تلاش خود را برای حفظ این نیروها انجام دهند.
بیمارستان امام رضا(ع) دهه فجر به بهره برداری میرسد
دکتر جعفری با بیان این که بیمه شدگان تأمین اجتماعی به صورت رایگان از بیمارستان امام رضا(ع) استفاده خواهند کرد، اظهار داشت: فاز 1 این بیمارستان در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی قم، تعداد 120 تخت بیمارستان امام رضا(ع) را برای استان کافی دانست و گفت: این بیمارستان قابلیت افزایش تا 150 تخت را دارد.
دکتر جعفری با بیان این که تا سال 86 که کلنگ احداث بیمارستان امام رضا(ع) به دست آیت الله مکارم شیرازی زده شد، سازمان تأمین اجتماعی در استان قم بیمارستان نداشت افزود: این بیمارستان که دارای بخشهای مختلف از قبیل مراقبتهای ویژه، قلب، جراحی، زنان و اطفال میباشد برای بیماران بیمه شده رایگان خواهد بود.
وی بودجه پیش بینی شده برای کل این پروژه را بالغ بر20 میلیارد اعلام کرد و گفت: اکنون ساختمان در مرحله نازکاری است و بخش فیزیکی آن با صرف 10 میلیارد تومان در حال اتمام است.
جعفری خاطر نشان کرد: شرکت خانه سازان به عنوان پیمانکار موظف است بیمارستان را باتجهیزات کامل در اختیار سازمان قرار دهد که هم اکنون نیز در حال رایزنی برای خرید تجهیزات از خارج است.
وی با اشاره به این که تمامی بودجه این بیمارستان از منابع سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میشود اظهار داشت: از آنجایی که این بیمارستان در کنار جادههای ترانزیتی قرار دارد اورژانس آن نیز بسیار فعال خواهد بود و در چنین بیمارستانی بخشهای قلب، مغز و مراقبتهای ویژه فعالتر و به نسبت کارآمد تر خواهد بود.
فاصله بیمارستان از شهرمطلوب است
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان در رابطه با بعد مسافت این بیمارستان تا مرکز شهر و در حاشیه قرار گرفتن آن اظهار داشت: بیمارستانهای مرکز شهر با مشکل آلودگی صوتی و ترافیک روبرو هستند که این مکان فاقد هر دو این معایب است و از طرف دیگر با توجه به نزدیکی شهرک پردیسان و قدس نمیتوانم بپذیرم که این بیمارستان در حاشیه قرار دارد.
وی در خصوص مشکلات نحوه دسترسی مردم به این بیمارستان گفت: استاندار قم قول مساعد داده است که مسیر دسترسی این بیمارستان از بلوار غدیر ( کمربندی قم - تهران) را بزودی احداث شود.
جعفری در رابطه با علت برخی تخریبهایی که در این بیمارستان تازهساز انجام میشود اظهار داشت: پیش از پایان کار از پیمانکار در خواست کردیم تا بعضی اصلاحات را انجام دهد چرا که پس از اتمام کار دیگر نمیتوان مشکلات را حل کرد و هر چند امروز هزینهای میشود اما از مسائل آینده جلوگیری میگردد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر این که آیا نباید تمامی جوانب کار در ابتدا در نظر گرفته میشد تا نیازی به بازسازی نباشد ابراز داشت: البته این را میپذیرم اما به هر حال در حین کار مسائلی به جشم میآید یا مشکلاتی بروز میکند که اصلاح آنها لازم به نظر میرسد.
وی در رابطه با علت طول کشیدن زمان انجام پروژه به مدت 3 سال گفت: هرچند سرمای سال اول تا حدودی باعث کندی در کار ما شد اما مسئولین 3 سال را پیش بینی میکردند و هم اکنون بر اساس برنامه جلو میرویم.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم کمبود پزشک متخصص را اصلیترین مشکل قم در بخش بهداشت و درمان عنوان کرد.
کد خبر 1101859
نظر شما