پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ شهریور ۱۳۸۳، ۱۷:۵۳

ناصر حجازي در گفت و گو با "مهر" :

مقابل اردن بايد فيزيكي بازي كنيم

هرچند اردن در چند سال اخير در فوتبال آسيا به رشد خوبي دست يافته ولي اين تيم هنوز با فوتبال ريشه دار و پرافتخار ايران فاصله زيادي دارد .

ناصر حجازي مربي سرشناس فوتبال كشور با بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت : ما اردن را بيش از حد بزرگ كرده ايم و بي جهت براي اين بازي نگرانيم . فوتبال اردن در اندازه هايي نيست كه بخواهيم از آنها بترسيم و نگران بازي مقابل اين تيم باشيم .
حجازي تصريح كرد : رفاقت و دوستي بين بازيكنان رمز پيروزي بر اردن است و اگر اين رفاقت در زمين مسابقه هم وجود داشته باشد ، ترديدي نداشته باشيد كه اردن را شكست خواهيم داد . اين امر تنها به مسائل روحي رواني و روحيه اي است كه بايد از سوي مربيان و مسئولان به بازيكنان تزريق شود .

پيشكسوت فوتبال كشور با اشاره به ظرفيت بالاي تيم ملي در انجام بازي تهاجمي اظهار داشت : تيم ملي در حال حاضر از بازيكنان هجومي زيادي بهره مند است كه مي توانند هر لحظه سرنوشت مسابقه را تغيير دهند . البته تيم ما ابتدا بايد مقابل اردن بازي فيزيكي را در دستور كار خود قرار دهد و با توپگيري از حريف بدنبال اجراي برنامه هاي هجومي خود باشد . به نظر من بازيكنان تكنيكي نظير خداداد و كريمي در طول بازي به اندازه كافي فرصت هاي مناسب را بدست خواهند آورد تا دفاع اردن را غافلگير كنند و زمينه ساز پيروزي تيم ملي باشند .
حجازي با بيان اينكه دفاع تيم ملي بايد باهوشياري به انجام وظايف تدافعي خود بپردازد و مراقب حركات مهاجمين اردن باشد، يادآور شد : مدافعين ما بايد كاملا مراقب حركات مهاجمين اردني باشند و با پوشش مناسب در خط دفاعي اجازه ندهند اردني ها در عمق دفاع ما صاحب توپ شوند . وادار كردن اردني ها به ارسالهاي بلند و بازي مستقيم آنها را در كارهاي هجومي خلع سلاح خواهد كرد و اين فرصت را به بازيكنان ما خواهد داد تا در ضد حملات دفاع حريف را غافلگير كنند .
وي در پايان گفت : همانطور كه گفتم رفاقت و يكدلي در تيم رمز پيروزي بر اردن است و تيم ملي با چنين ويزگي مي تواند بسادگي مقابل حريف به برتري دست يابد .

کد خبر 110220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha