به گزارش خبرگزاری مهر، صمد ا... فیروزی افزود: با تمهیدات به عمل آمده در وزارت رفاه و تامین اجتماعی و اعتبار در نظر گرفته شده امسال 200 هزار بافنده فرش و قالی و صنعتگران صنایع دستی شناسه دار امسال بیمه اجتماعی کامل می شوند.
وی بیان اینکه در سال جاری 80 میلیارد تومان اعتبار برای بیمه قشر قالیباف و فرشباف و صنعتگران صنایع دستی شناسه دار اختصاص یافته است، اظهار داشت: در تلاش هستیم تمامی افرادی که به شکل مستقیم و غیرمستقیم در بخش فرش و زیرمجموعه های آن مشغول به فعالیت هستند را شناسایی کنیم.
فیروزی گفت: البته افراد دست اندرکار بدانند که بیمه قالیبافان، تمام افرادی را که در زمینه فرش تخصص و یا مشغول کار هستند در برنخواهد گرفت.
وی ادامه داد: به عنوان مثال خانم خانه داری که در منزل فرش می بافد و گواهینامه مهارت در این بخش ندارد نمی تواند تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بیمه قالیبافان و فرشبافان و صنعتگران صنایع دستی شناسه دار مستلزم برخورداری از کارت مهارت از مکان های معتبر آموزشی است، گفت: این افراد باید کارت مهارت خود را از سازمان فنی و حرفه ای و مراکزی که زیر نظر این سازمان رشته فرش را تدریس می کنند، تقاضا و دریافت کنند.
فیروزی گفت: در واقع افرادی می توانند از این بیمه بهره مند شوند که به عنوان یک قالباف، فرشباف و یا کارشناس در این رشته ها به شکل رسمی شناسایی شده اند و کارت مهارت برایشان صادر شده باشد.
نظر شما