پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۵۳

امام جمعه طبس:

مسئولان در مبارزه با بدحجابی جلودار باشند

یزد - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام سید ابراهیم مهاجریان از مسئولان نظام اسلامی خواست تا در مبارزه با بدحجابی جلودار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در طبس، مهاجریان در خطبه های این هفته نمازجمعه اظهار داشت: رواج بدحجابی و بی ‌حجابی در جامعه جنگی است که به حسب ظاهر خون ‌ریزی، کشتار و سر و صدا ندارد اما حیثیت و هویت جامعه را از بین برده و جامعه را به سوی فساد و تباهی می ‌کشاند و لازم است دلسوزان اسلام و انقلاب نسبت به این مسئله حساسیت نشان دهند.

خطیب جمعه طبس با اشاره به تبعات بدحجابی در جامعه عنوان کرد: از هم پاشیدن بنیان خانواده ها اصلی ترین عامل پیامد اجتماعی حاصل از بدحجابی و بی حجابی آن هم در جامعه ای اسلامی است.

قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران ورق پاره ای بیش نیست

مهاجریان در بخش دیگری از خطبه‌ های نمازجمعه با اشاره به صدور قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران خاطرنشان کرد: همه ما می‌ دانیم که این قطعنامه ‌ها، ورق پاره ‌ای بیش نیست و کوچکترین تاثیری در روند پیشرفت نظام ندارد.

خطیب جمعه طبس ادامه داد: مردم ما 31 سال است که در محاصره اقتصادی هستند و در همین محاصره ایران اسلامی پیشرفت کرده و جوانان دست به کارهای بسیار ارزنده ‌ای زنده و به علوم و تکنیکهای فراوان و متنوعی دست پیدا کرده‌ اند.

وی همچنین با اشاره به روند خشکسالی های اخیر در استان یزد به ویژه شهرستان طبس، گفت: خشکسالی سبب شده بسیاری از مردم طبس منابع درآمدی خود را از دست بدهند.

منابع درآمدی بسیاری از خانوارهای طبسی با ممنوعیت برداشت آنقوزه قطع شد

مهاجریان خاطرنشان کرد: از جمله این موارد می توان به بهره برداران آنقوزه اشاره کرد که با ممنوعیت برداشت این گیاه دارویی توسط منابع طبیعی به دلیل خشکسالی، خانوارهای بسیاری در طبس منابع درآمدی خود را از دست داده اند.

مهاجریان گفت: در پی ایجاد این مشکلات با تماس‌های مکرر و رایزنی‌های متعدد با مسئولان مربوطه، معاون فنی و کارشناسان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد در طبس حضور یافته و طی جلسه‌ای در نهاد امامت جمعه با حضور بخشداران بخش‌ های مرکزی، دستگردان و دیهوک و نماینده‌گان بهره ‌برداران آنغوزه، با بهره ‌برداری آنغوزه‌ چینان از این محصول موافقت شد.

کد خبر 1102905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha