يد الله اسلامي درگفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" تاكيد كرد : ما دچار اين مشكل ساختاري هستيم كه فكر مي كنيم با انكار كردن مي توانيم بر معضلات غلبه كنيم ، تا وقتي كه اين مشكل ساختاري به دقت شناخته نشود و متناسب با تحولات بين المللي و داخلي و ظرفيتهاي موجود درقانون اساسي برآنها غلبه نكنيم در بر همان پاشنه اي مي چرخد كه در حال چرخيدن است .
عضو شوراي هماهنگي گروههاي دوم خرداد گفت : حضور هر يك از چهره هاي صاحب نام وابسته به گرايشهاي مختلف در انتخابات كه ميل به مشاركت و اميد به آينده را در جامعه دامن بزنند ، مي تواند دركاهش فاصله حاكميت و ملت موثر باشد .
وي با اشاره به بي تفاوتي مردم نسبت به تحولات سياسي داخل كشور گفت : بسياري از بحثهايي كه درجامعه طرح مي شود واكنش مناسب اجتماعي را بر نمي انگيزد ، آيا مسئولان نبايد به فكر ريشه يابي اين مسئله باشند ؟
اسلامي مشكلات كشور را حاصل غفلت كشنده دانست و اظهار داشت : اگر اين معضل بزرگ را نشناسيم و جامعه را عام وخودي تلقي نكنيم ، امكان حضور همه فعالان سياسي را در تمامي عرصه هاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي فراهم نكنيم و اگر گروهي خود را متولي بدانند و از طرف ديگران اظهار نظر كنند اين گسست فعالتر خواهد شد واين مسئله بنيان برافكن است.
وي افزود : البته با توجه به تجربه اي كه دولت اصلاحلات با آن مواجه بود بعيد است بتوان اين گسست را بطور كامل ترميم كرد.
اسلامي درپاسخ به سوالي مبني برتاثير دعواهاي جناحي- سياسي برمشاركت مردم در انتخابات گفت : قانون و شرع و عرف چه حقي را براي عده اي قائل شده است كه بدون اينكه نمايندگي رسمي از سوي ملت داشته باشند تصميم مي گيرند كه در خصوص حقوق ملت اظهارنظر كنند و يا خود را منادي حق مردم بخوانند ، اين نگاه غلطي است كه بايد در مجموعه تحولات كشور با آن ريشه اي برخورد كرد .
نظر شما