پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۹

واشنگتن پست بررسی کرد:

تنش در آمریکا بخاطر خرید بالگردهای روسی برای ارتش افغانستان

تنش در آمریکا بخاطر خرید بالگردهای روسی برای ارتش افغانستان

یک روزنامه غربی در گزارشی نوشت: انتقاد اعضای کنگره آمریکا از دولت این کشور به دلیل خرید بالگردهای ساخت روسیه برای تحویل به نیروی هوایی ارتش افغانستان باعث تنش سیاسی در ایالات متحده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: هزینه 648 میلیون دلاری به منظور خرید 10 بالگرد "می 17" ساخت روسیه یا تعمیر 31 هواپیما برای نیروی هوایی ارتش افغانستان طی سال آتی انتقاداتی را از سوی اعضای کنگره آمریکا برای وزارت دفاع این کشور به همراه داشته است.

واشنگتن پست در ادامه می نویسد: برخی از اعضای کنگره آمریکا دولت را به دلیل درنظر نگرفتن یک راه جایگزین در خرید 10 بالگرد می 17 ساخت روسیه که پیش از این بارها در عراق و پاکستان استفاده شده بود، متهم کردند که این موضوع امکان بالا بردن قیمت بالگردها را برای پیمانکاران روسی فراهم کرد.

در همین حال سناتور جمهوریخواه "ریچارد شلبی" و سناتور دموکرات "کریستوفر داد" از دولت خواستند تا در خرید بالگردهای ساخت روسیه تجدید نظر کند و درپی خرید هواپیماهای ساخت آمریکا باشد.

این درحالیست که مقامات ارتش ایالات متحده و افغانستان تاکید کردند: تغییر مدل بالگردها مشکلاتی را برای خلبان های افغانی که هیچ دوره آموزشی را برای پرواز با هلی کوپترهای ساخت آمریکا سپری نکرده اند، در پی خواهد داشت.

کد خبر 1104141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha