پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۸۹، ۸:۴۶

روند ساخت و سازهای غیرقانونی در حاشیه شهر سنندج نگران کننده است

سنندج - خبرگزاری مهر: شهردار سنندج وضعیت کنونی ساخت و ساز غیر رسمی در حاشیه شهر سنندج به ویژه روستاهای الحاقی به این شهر را نگران کننده دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، فریدون پوررضایی شامگاه یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت الحاق چهار روستای جدید به شهر سنندج اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت ساخت و ساز غیرمجاز در روستاهای الحاقی به شهر سنندج نگران کننده است و باید تمامی دستگاه های خدمت رسان شهرداری را در راستای مقابله با این پدیده همکاری نمایند.

وی ادامه داد: در حال حاضر مدیریت واحدی بر روند مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز در روستاهای الحاقی به شهر سنندج اعمال نمی شود و با توجه به اینکه هنوز زیرساختهای شهری این مناطق ایجاد نشده، لازم است که سایر دستگاه ها و سازمانهای متولی امر نیز شهرداری را همکاری نمایند.

شهردار سنندج گفت: دستگاههای خدمات رسان با جلوگیری از گسترش انشعابات غیرمجاز و عدم واگذاری انشعابات به ساختمانهای غیرقانونی در کنترل این نقاط نقش اساسی دارند .

فریدون پوررضایی افزود: متاسفانه به دلیل ضعف همکاری تعدادی از دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، روند الحاق و تقویت زیرساختهای شهری این نقاط الحاقی به کندی صورت می گیرد که امیدواریم که این روند تسریع پیدا کند.

وی تعطیلی تعدادی از طرح های عمرانی دستگاه های اجرایی و خدمات رسان در این نقاط را عاملی نگهدارنده در فعالیت های شهرداری دانست و گفت: باید در این زمینه همکاری بیشتری با شهرداری سنندج صورت بگیرد.

شهردار سنندج برطرف کردن برخی ابهامات قانونی را در این نقاط برای انجام فعالیت های شهرداری و دستگاه های اجرایی با همکاری دستگاه های قضایی جهت سرعت بخشیدن به رفع مشکلات این نقاط ضروری خواند و بر آن تاکید کرد .

وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی باید طرح های در دست اقدام خود را در این نقاط با رقم اعتبار اختصاصی آن به شهرداری اعلام کنند تا در برنامه ریزی طرح های عمرانی شهرداری از موازی کاری و تداخل فعالیت ها جلوگیری شود.

در این جلسه نمایندگان دستگاه های اجرایی و خدمات رسان حاضر در جلسه و مدیران شهرداری سنندج با اشاره به حساسیت موضوع ساماندهی این نقاط از شورای برنامه ریزی شهرستان خواستار تخصیص اعتبارات جهشی برای ساماندهی این نقاط شدند.

در این جلسه رئیس شورای اسلامی شهر سنندج، مدیران آبفار، گاز، برق، مخابرات و آب و فاضلاب شهری شهرستان سنندج پیشنهادات خود را برای سرعت بخشیدن به ساماندهی این نقاط مطرح کردند و برای تعامل و همکاری بیشتر با شهرداری سنندج آمادگی خود را اعلام نمودند.

کد خبر 1104418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha