۳۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۰۶

انتقاد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم از پراکندگی فعالیتهای قرآنی در استان

انتقاد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم از پراکندگی فعالیتهای قرآنی در استان

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم نسبت به پراکنده بودن فعالیتهای قرآنی در استان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام عباس اسکندری شامگاه یکشنبه در نشست با مدیران موسسات و مراکز قرآنی استان قم با بیان اینکه چشمانداز قرآنی ما باید درمان دردهای بیمار با نسخه شفابخش قرآنی باشد، بیان کرد: اگر دهها مجموعه مثل سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد و... برای فعالیتهای قرآنی به میدان بیایند باز هم کم است.

وی اضافه کرد: البته این فعالیتها باید عاری از حمایت مادی غیرعادلانه، عدم برنامهریزی منسجم و عدم سیاستگذاری همه جانبه و واحد باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم خاطرنشان کرد: چیزی که پیکره فرهنگ حوزه دین به ویژه فعالیتهای قرآنی را رنج میدهد این است که یا سیاستگذاری در این زمینه وجود ندارد و یا اگر وجود دارد واحد و منسجم نیست، این فعالیتها گاهی با اغراضی آلوده است.

وی با بیان اینکه مشکل فعالیتهای قرآنی مشکل تعدد دستگاه ها نیست، اظهار داشت: فضاهای فرهنگی فضای شفافی نیست و با اغراض مختلفی صورت میگیرد و گاهی انسان از این موارد آزرده میشود اما این مشکلات به صورت منطقهای و استانی حل شدنی است و در این زمینه تعامل و همت دستگاههای فرهنگی استان را میطلبد.

اسکندری گفت: ما به عنوان دستگاه فرهنگی حوزه تبلیغ دین این آمادگی را داریم که برای رفع مشکلات حوزه فرهنگی با سایر دستگاههای فرهنگی استان تعامل داشته باشیم، کما اینکه از ابتدای ورود به سازمان تبلیغات اسلامی قم در این زمینه قدمهایی برداشتیم و جلسات و نشستهایی برگزار کردیم و دستگاههای دیگر باید اقبال از خود نشان دهند.

فعالیتهای قرآنی متولی قوی ندارد

وی با انتقاد از عدم وجود متولی قوی و محکم و سیاستگذاری دقیق و همه جانبه در حوزه فعالیتهای قرآنی تصریح کرد: برخی از فعالیتها بیش از اندازه مورد حمایت قرار میگیرند اما جامعه قرآنی ما یک دهم و یا حتی یک هزارم آن مورد توجه قرار نمیگیرد.

حجتالاسلام اسکندری خاطرنشان کرد: ما خوشحالیم جوانان ما در همه زمینهها مدال آور و افتخارآفرین باشند اما آیا واقعا به اندازهای که بخشهای دیگر مورد حمایت و تشویق و تجلیل قرار میگیرند افتخارآفرینان قرآنی هم مورد حمایت قرار میگیرند؟
انتقاد از بیمهری نسبت به فعالیتهای قرآنی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم افزود: نسبت به فعالیتهای قرآنی بیمهری صورت میگیرد و مسئولان اجرایی باید توجه بیشتری به این فعالیتها داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه فعالیتهای قرآنی پراکنده هستند، به سفر سوم هیئت دولت به استان قم اشاره کرد و اظهار داشت: مدیران موسسات و مراکز قرآنی باید با طرح نو و بدیع با افق وسیع در سطح ملی و حتی جهان اسلام برای رونق بخشیدن به فعالیتهای قرآنی ارائه دهند.

قرآن نسخه شفابخش آلام بشری

وی قرآن را بهترین نسخه شفابخش برای درمان آلام بشری دانست و اظهار داشت: وضعیت کنونی جوامع انسانی حتی جوامع اسلامی این است که دچار دردهای عمیق روحی و روانی هستند و بهترین نسخه شفابخش برای درمان دردهای آنها وجود دارد اما به دلیل اینکه نمیتوانند این نسخه را بخوانند و بفهمند از بیماری رنج میبرند و هلاک میشوند.

وی خطاب به مدیران موسسات و مراکز قرآنی گفت: غرض از رسالت قرآنی ما و شما این است که بتوانیم ترجمان این نسخه شفابخش باشیم و امکانات لازم را برای استفاده از این نسخه فراهم کنیم و دردهایی که در بین خانواده و آحاد جامعه وجود دارد را درمان کنیم.

قرآن احسن الحدیث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم قرآن را احسن الحدیث و بهترین و زیباترین کلام دانست و گفت: هیچ کسی نمیتواند کلامی مثل قرآن چه از نظر لفظ و ظاهر و فصاحت و بلاغت و چه از نظر عمق و محتوا بیافریند، ضمن اینکه امکان اینکه کلامی زیباتر از این هم از سوی خدای تبارک و تعالی صادر بشود وجود نداشته است به خاطر اینکه وجود مقدس خدای تعالی علم محض است و به حریم کبریایی او جهل راه ندارد.

وی با بیان اینکه قرآن تجلی خدای تبارک و تعالی است گفت: ما این کلام الهی را هنوز نشناختیم و شاید به این زودیها هم امکان این شناخت و معرفت برای ما حاصل نشود که این کلام چه کلام عمیق و ژرف و تاثیرگذاری است.

کد خبر 1104464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha