به گزارش خبرنگار مهر، با تصمیم کادر فنی تیم ملی تکواندو و موافقت مسئولان فدراسیون، این تیم پیش از سفر به چین برای حضور در رقابتهای جام جهانی یک اردوی پنج روزه را در جزیره کیش پشت سر می گذارد. در این سفر خانواده اعضای تیم ملی و کادر فنی نیز حضور خواهند داشت.
سرمربی تیم ملی تکواندو در مورد این تصمیم به خبرنگار مهر گفت: ملی پوشان تکواندو بیشتر وقت خود را در اردوهای تیم ملی سپری می کنند و زمان اندکی را در کنار خانواده خود هستند.
وی ادامه داد: با این تدبیر خواستیم ملی پوشان هم زمان بیشتری را با خانواده خود سپری کنند و هم اینکه خانوادهها با حضور در تمرینات به ملی پوشان انگیزه بدهند و ببیند برای رسیدن به قهرمانی چه سختیها و مشقتهایی را متحمل می شوند.
مهماندوست در پایان گفت: به هیچ عنوان قصد تفریح نداریم و با سختترین فشار ممکن تمرین می کنیم. هدف ما قهرمانی است و در راه رسیدن به آن همه با هم همدل و هم قسم شدهایم.
میثم باقری و یاسین اکبرنتاج در وزن اول (58- کیلوگرم)، محمد باقری معتمد و علیرضا نصرآزادانی در وزن دوم (68- کیلوگرم)، فرزاد عبداللهی به همراه یوسف کرمی در وزن سوم (80- کیلوگرم) و حسین تاجیک به همراه کوروش رجلی در وزن چهارم (80+ کیلوگرم) اعضای تیم ملی را در جام جهانی تشکیل می دهند.
جام جهانی تکواندو 26 تا 30 تیرماه به میزبانی چین برگزار خواهد شد.
نظر شما