پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۴۹

فنایی در گفتگو با مهر:

عملکرد کامرانی‌فر عالی بود

عملکرد کامرانی‌فر عالی بود

کارشناس داوری کشورمان با اشاره به اینکه کامرانی‌‎فر در دو صحنه مشکوک بازی شیلی برابر سوئیس عملکردی عالی داشت، گفت: ای کاش این کمک داور کشورمان در کنار تیم داوری قوی‌تری قرار می‌گرفت.

محمد فنایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عملکرد حسن کامرانی‌فر کمک داور ایرانی حاضر در جام جهانی در دیدار شیلی برابر سوئیس گفت: عملکرد کامران‌فر در این دیدار هم عالی بود و به نظرم کم کم به یک استثناء در داوری تبدیل می‌شود.

وی در مورد صحنه مشکوک گل‌های تیم شیلی افزود: روی گل نخست تیم شیلی که در دقیقه 55 به ثمر رسید، کامرانی‌فر به درستی پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد و در دقیقه 75 هم به درستی آفساید بازیکن تیم شیلی را اعلام نکرد تا گل این تیم آمریکای جنوبی به درستی به ثمر برسد.

کمک داور ایرانی کشورمان که در جام جهانی 1994 دیدار فینال را قضاوت کرد، در مورد شانس کامرانی‌فر برای قضاوت در دیدار نهایی جام نوزدهم اظهار داشت: ای کاش کامرانی‌فر در کنار یک تیم داوری قوی‌تری قرار می گرفت زیرا با نوع قضاوت "ناصر الغمدی" عربستانی به احتمال زیاد این شانس از تیم داوری آنها گرفته می شود.

وی در این مورد تصریح کرد: این امکان که قضاوت‌های خوب کامرانی‌فر باعث شود، وی در بازی‌های مراحل بالاتر به تیم‌های داوری دیگری منتقل شود، هم بعید به نظر می رسد زیرا تیم‌های داوری حاضر در جام جهانی 2010 در حدود دو سال کنار همدیگر قضاوت کرده اند و تیم‌های داوری اروپایی و آمریکای جنوبی هم در یک فرم هستند.

کارشناس داوری کشورمان خاطرنشان کرد: دو کمک داور ایرانی و اماراتی الغمندی بسیار عالی هستند و هر تصمیمی که گرفته اند انصافا درست بوده است ولی الغمدی همانند داوران طراز اول دنیا نمی توانند با بازیکنان برخورد کرده و مسابقه را قضاوت کند.

"در صحنه اخراج بهرامی بازیکن تیم سوئیس به نظر می رسید کامرانی‌فر به داور اعلام کرد باید این بازیکن اخراج شود، آیا تصمیمش درست بوده است؟" وی در پاسخ به این سوال اظهار داشت: در آن صحنه بازیکن سوئیس مستحق دریافت کارت قرمز نبود که اگر کامرانی‌فر چنین اعلام کرده، نظرش صحیح نبوده است گرچه تصمیم گیرنده نهایی مسابقه داور است.

فنایی در پایان گفت: باید منتظر ماند تا نظر ناظر بازی و کمیته داوری فیفا در خصوص این بازی مطرح شود اما در هر صورت قضاوت کامرانی‌فر در این جام با توجه به دقت، تمرکز و جایگیری مناسبی که دارد، بسیار مطلوب بوده و وظیفه‌اش را به نحو احسن انجام داده است.

کد خبر 1105116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha