پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۱۵

سه گام عملی تشکیل دولت عراق /

ائتلاف اتحاد ملی با فهرست العراقیه و ائتلاف کردستان تکمیل می شود

ائتلاف اتحاد ملی با فهرست العراقیه و ائتلاف کردستان تکمیل می شود

رئیس حزب فضیلت عراق از جریان های عضو ائتلاف اتحاد ملی خبر از پیشنهادی داد که در صورت عملی شدن آن فهرست العراقیه و ائتلاف کردستان نیز به ائتلاف جدید می پیوندند و در نهایت عراق از بحران تشکیل دولت خارج می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، "حسن الشمری" با تشریح جزئیات پیشنهاد جدید حزب فضیلت در زمینه تکمیل ائتلاف اتحاد ملی با حضور فهرست العراقیه و ائتلاف کردستان، تصریح کرد: این پیشنهاد در راستای خروج از بحران انتخاب نخست وزیر جدید مطرح شده است.

وی روز گذشته در یک کنفرانس خبری در بغداد اظهار داشت: بر این اساس در نخستین مرحله برای رهایی از چالش فراکسیون بزرگتر پارلمان، ائتلاف دولت قانون، ائتلاف ملی، فهرست العراقیه و ائتلاف کردستان زیر سقف یک اتحاد چهارگانه گرد هم می آیند.

الشمری با تشریح دومین گام این پیشنهاد اظهار داشت: در دومین مرحله ائتلاف چهارگانه اتحاد ملی مذاکرات باز و فراگیری را برای انتخاب نخست وزیر آغاز می کند، تا در نهایت بر سر گزینه اصلی نخست وزیری توافق صورت گیرد.

رئیس حزب فضیلت عراق که از جریان های عضو ائتلاف اتحاد ملی محسوب می شود در ادامه افزود: در نهایت در سومین و آخرین گام رئیس جمهور عراق شخصی را که از سوی ائتلاف به عنوان نخست وزیر معرفی شده است مامور تشکیل دولت جدید می کند و در صورتی که وی در این مسئله ناکام بماند نفر دوم که دارای بیشترین رای بوده است، مجددا از سوی رئیس جمهور مامور تشکیل دولت جدید می شود.

این در حالی است که با وجود گذشت سه ماه از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی گروه های عراقی همچنان به توافقی در مسئله تشکیل دولت دست نیافته اند.

خاطر نشان می شود که ائتلاف ملی عراق به رهبری عمار حکیم و ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی اخیرا درباره تشکیل فراکسیون بزرگتر پارلمان با عنوان ائتلاف اتحاد ملی به توافق رسیدند، اما همچنان در مسئله انتخاب نخست وزیر اختلافات عمیقی با یکدیگر دارند.

کد خبر 1105602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha