پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۲

کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار مشهد

کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار مشهد

مشهد - خبرگزاری مهر: نائب رئیس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی مشهد از کاهش قیمت گوشت قرمز در این شهر خبر داد.

حسین بهنام در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با اشاره به وضعیت نابسامان گوشت قرمز در بازار افزود: یکی از عوامل گرانی گوشت قرمز در بازار بحث تب برفکی و خروج دام از شهرستان ها بود که با راهکار اداره دامپزشکی در رفع این مشکل و خروج دام از استان ها بلا مانع شد که این امر با توجه به بالارفتن تقاضای خرید باعث افزایش قیمت شد.

نائب رئیس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی مشهد گفت: در نهایت ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل قیمت و حمایت از تولیدکنندگان داخلی و مصرف کنندگان جلسات متعددی را برگزار کرد که منجر به تصمیماتی در خصوص توزیع گوشت قرمز در شهر شد.
 
وی با اشاره به عرضه گوشت ارزان در برخی فروشگاه ها تاکید کرد: این فروشگاه ها فقط مجاز به فروش گوشت تنظیم بازار هستند.
 
نائب رئیس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی مشهد خاطر نشان کرد: گوشت گرم گوساله به قیمت ران 82 هزار ریال، سردست 79 هزار ریال و چرخ کرده 53 هزار ریال را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند که امید است این امر باعث رضایت همشهریان شود.
کد خبر 1105995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha