محمدرضا براتی زنجان در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان از افزایش غلظت ذرات معلق و کاهش دید در زنجان خبر داد و با بیان این که استاندارد گروغبار در هوار در حدود 150 میکروگرم بر مترمکعب است، افزود: ذرات معلق موجود در هوا بر سیستم تنفسی قلب و عروضی شهروندان تأثیر مستقیم دارد، و از شهروندان به ویژه سالمندان، کودکان، بیماران قلبی و ریوی و افراد مبتلا به آسم در خواست می شود که در صورت امکان از خروج از منزل خودداری کنند.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود این وضعیت، همچنان ادامه داشته باشد، ادامه داد: اگر طی ساعات امروز، شاهد وزش باد ، افزایش ابر و بارش در آسمان زنجان باشیم، به ندرت از آلودگی هوا نیز کاسته خواهد شد.
براتی ادامه داد: هم اکنون استان های کرمانشاه و ایلام نیزهمانند استان زنجان از وضعیت ناسالمی برخوردار هستند که در صورت بهبود و کاهش غلظت ذرات گردوغبار در این استان ها می توان شاهد وضعیت مناسب در استان زنجان نیز بود.
براتی افزود: با توجه به اینکه منشاء این آلودگی ها از سوی کشورهای عراق و عربستان است، پیش بینی می شود این وضعیت همچنان ادامه داشته باشد.
نظر شما