پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۸۲، ۱۴:۵۸

به علت آلودگي صوتي :

خطر ناشنوايي بسياري از شهروندان تهراني را تهديد مي كند

خطر ناشنوايي بسياري از شهروندان تهراني را تهديد مي كند

آلودگي صوتي ناشي از تردد خودرو ها ، شنوايي شهروندان را مورد تهديد قرار داده و هم اينك بسياري از شهروندان تهراني ، بويژه رانندگان دچار كم شنوايي شده اند .

به گزارش خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر ، يك كارشناس مسايل زيست محيطي با بيان اين مطلب گفت : حد مجاز صدا براي انسان 50 دسي بل درشب و 55 دسي بل در روز است كه اين ميزان در محدوده مركزي تهران به علت انبوه تردد خودروها به 90 دسي بل مي رسد كه اگرانسان روزانه تنها 8 ساعت در معرض صدايي با شدت 90 دسي بل قرار گيرد، پس از گذشت 20 سال دچار ناشنوايي خواهد شد .

شهرام جباري زادگان رانندگان تاكسي و مسافر بر هاي شخصي را آسيب پذير ترين قشر جامعه در مقابل ضايعه كم شنوايي دانست و اظهار داشت : معمولا گوش چپ رانندگان  كه به علت مجاورت با فضاي بيروني خودرو ، بيشتر در معرض سرو صداهاي محيط اطراف است ، بيشتربه اين عارضه دچار مي شود .

اين كارشناس با اشاره به نصب انواع بوق هاي گوشخراش به اصطلاح بياباني و شيپوري در خودرو هاي سبك درون شهري  ،  گفت : متاسفانه در جامعه ما بوق زدن به يك عادت تبديل شده و  در بسياري از مواقع رانندگان براي بروز بسياري از حالات دروني و تمايلات بيروني خود مانند  خشم ،  عصبانيت ، خوشحالي ؛ رضايت  ، انتقال به بيمارستان و  مشايعت عروس  از بوق استفاده مي كنند .

جباري زادگان افزود : متاسفانه در در حال حاضر هيچ گونه نظارت و برخوردي با افرادي كه بدون دليل بوق خودروشان را به صدا در آورده و به شكل جسورانه حقوق شهروندان را پايمال مي كنند وجود ندارد و در حاليكه در بسياري از كشور هاي پيشرفته جهاندر خودروهاي امدادي و اورژانس از آژير  استفاده مي شود ، اما متاسفانه در تهران بسياري از رانندگان در  خودرو هاي شخصي خود از آژير و بلند گو استفاده مي كنند .

وي با اظهار تاسف از اينكه بسياري از موتور سيكلت سواران با دستكاري كردن لوله اگزوز موتور خود باعث ايجاد صداهاي نا هنجار از آن مي شوند ، گفت : در حال حاضر دزد گير خودروها به عنوان يكي از عوامل اصلي آلودگي صوتي در سطح شهر شناخته شده  ، به طوريكه اين وسيله آرامش اجتماعي شهروندان را در تمام ساعات شبانه روز به خطر انداخته است .

اين كارشناس در پايان با بيان اينكه بهره مند شدن از يك شهر آرام و سالم حق طبيعي و مسلم شهروندان است ، گفت : مسئوليت مديريت شهري ايجاب مي كند كه نسبت به تامين آسايش روحي و رواني شهروندان ، به عنوان يك وظيفه ذاتي نگريسته و با همكاري ساير نهاد هاي دست اندر كار با منابع اختلال در آسايش جمعي شهروندان به طور قاطع برخورد شود .

 

 

 

 

 

کد خبر 11081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha