پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۴

رضایی در گفتگو با مهر:

انتظار کسب چند مدال آسیایی از جوانان دوومیدانی داریم

انتظار کسب چند مدال آسیایی از جوانان دوومیدانی داریم

دبیر فدراسیون دوومیدانی با ابراز رضایت از نمایندگان اعزامی کشورمان به مسابقات قهرمانی جوانان آسیا گفت: ما انتظار کسب چند مدال از دوومیدانی کاران در هانوی داریم.

علیرضارضایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تیم دوومیدانی ایران دررده سنی جوانان با ترکیب 11 ورزشکار یکشنبه شب تهران را به مقصد هانوی ترک کرد تا در رقابتهای قهرمانی آسیا در ویتنام شرکت کند.

وی افزود: این رقابتها جنبه کسب ورودی مسابقات جهانی کانادا را دارد که نفراتی که موفق به کسب مدال شده یا بتوانند به رکوردهای ورودی رقابتهای جهانی دست یابند جواز حضور در دیدارهای کانادا را بدست خواهند آورد.

دبیر فدراسیون دوومیدانی خاطرنشان کرد: متاسفانه هیچ کدام از دوومیدانی کاران زن ایران موفق به دستیابی به رکوردهای ورودی این دیدارها نشدند تا در نهایت تیم جوانان بدون زنان راهی هانوی شود.

وی ادامه داد: ما یک مسابقه انتخابی را بین شبانه و علیخانی در پرتاب دیسک برگزار کردیم تا بتوانیم یک نماینده دیگر در این ماده داشته باشیم اما هیچ کدام از این نفرات به رکوردهای مورد نظر فدراسیون نرسیدند تا تیم ایران تنها با یک پرتابگر دیسک به این رقابتها برود.

رضایی تصریح کرد: دوومیدانی کاران جوان کشورمان از آمادگی خوبی برخوردار هستند و انتظار داریم در چند ماده بتوانند مدال بگیرند.

رقابتهای دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا 10 تا 13 تیرماه در هانوی ویتنام برگزار می شود. مسابقات قهرمانی دوومیدانی جوانان جهان 28 تیرماه در کانادا برگزار می شود.

کد خبر 1108108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha