پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آسارا فاقد پزشک ثابت/ 50 روستا و یک شهر امکانات اولیه درمانی ندارند

آسارا فاقد پزشک ثابت/ 50 روستا و یک شهر امکانات اولیه درمانی ندارند

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهر آسارا گفت: شهر تازه تاسیس آسارا فاقد پزشک عمومی و تمام وقت و ثابت است و پزشک فعال در این محدوده به صورت پزشک گردشی است و در اکثر موارد به دلیل سرکشی به روستاها در محل کار خود حضور ندارند.

ناصر لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج  با بیان اینکه نمی توان به ساکنان روستاهای جاده چالوس گفت در زمانیکه پزشک در محل کار خود حضور دارد بیمار شوید!، ادامه داد: اگر در زمانی که این پزشک در یکی از روستاهای دوردست حضور دارد یک بیمار وضع وخیمی پیدا کند چه کسی پاسخگوی به خطر افتادن جان اوست

آسارا از نظر امکانات درمانی در محرومیت به سر می برد

وی با اشاره به اینکه بخش آسارا و شهر آسارا علاوه بر نبود پزشک از کمبود شدید امکانات بهداشتی درمانی رنج می برد، بیان کرد: شعار جلوگیری از مهاجرت روستاییان با عدم ایجاد امکانات اولیه بهداشتی که با سلامت شهروندان گره خورده است، کاری عبث و بیهوده است.

رئیس شورای شهر آسارا بیان داشت: این بخش با بیش از 50 روستا و یک شهر فاقد یک پزشک عمومی دائم، پزشک متخصص، مرکز درمانی یا درمانگاه مجهز شبانه روزی، یک داروخانه و ... است، درحالیکه این بخش حداقل نیاز به یک بیمارستان مجهز و تخصصی دارد.

لطفی با اشاره به حجم بالای تردد مسافران و گردشگران از جاده چالوس در اکثر فصول سال و ایام  تعطیل خاطرنشان کرد: بسیاری از مجروحان و صدمه دیگان این محور به دلیل نبود امکانات در این محدوده در حال انتقال به بیمارستانهای کرج یا تهران جان خود را از دست می دهند در حالیکه احداث یک بیمارستان مجهز در این منطقه نه تنها سبب خدمات دهی به ساکنان این بخش می شود بلکه می تواند به حادثه دیدگان این محور پرتردد نیز خدمات دهی کند.

وی افزود: هیچ یک از امکانات جاده چالوس در شان چهارمین جاده بین المللی جهان نیست و این منطقه سالهاست که به دلیل بی توجهی برخی مسئولان در فقر کامل امکانات به سر می برد.

کد خبر 1108205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha