۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۳۶

علایی با مهر مطرح کرد:

منافقین موجب محدود شدن فضای سیاسی ایران شدند/ لزوم استرداد منافقین

منافقین موجب محدود شدن فضای سیاسی ایران شدند/ لزوم استرداد منافقین

یک کارشناس مسائل سیاسی منافقین را عامل محدود شدن فضای سیاسی ایران دانست و افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران نیزباید جدی تر از گذشته به عنوان مبارزه با پدیده تروریسم استرداد منافقین به کشور را در دستور کارخود قرار دهد.

حسین علایی در گفتگو با خبرنگار مهر، به سالروز شهادت شهید بهشتی وهفتاد و تن از یاران با وفای انقلاب بدست منافقین اشاره و خاطرنشان کرد: منافقین بعد از فروپاشی رژیم شاهنشاهی مشکلات بسیار زیادی را برای نظام جمهوری اسلامی ایران بوجود آوردند که از جمله آنها می توان به ترور شخصیتهای برجسته ای همچون دکتر بهشتی اشاره کرد.

وی همچنین تصریح کرد: این گروهک منحط و منحرف ضربات جبران ناپذیری را به آزادی و دموکراسی در داخل کشور وارد کرد بطوری که وجود فضای باز برای اندیشه های گوناگون را تبدیل به فضایی خشن و تروریستی کردند.

این کارشناس مسائل سیاسی ضربه منافقین به فضای باز برای هرگونه اندیشه سیاسی را مهمترین لطمه به نهضت اسلامی امام راحل توصیف کرد و افزود: در حقیقت از زمانی که منافقین کوردل شروع به ترور شخصیتهای برجسته نظام کردند خشونت های سیاسی در داخل کشور توسعه پیدا کرد بطوریکه فضای لطیف پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با چنین ترورهایی مخدوش شد و زمینه را برای ترور اندیشه های سیاسی دیگر را نیز در داخل کشور پدید آورد.

وی در ادامه گروهک منحرف منافقین که همه حیات خود را با ترور افراد مختلف سپری کرده است را یکی از خطرناک ترین گروه های تروریستی در دنیا به شمار آورد و بر لزوم انحلال کامل این گروهک تروریستی نیز تاکید کرد تا شرایط برای زندگی سالم وآزاد همه مردم فراهم شود.

علایی با بیان اینکه منافقین پس از فرار از ایران مورد حمایت همه جانبه غرب و بویژه فرانسه قرار گرفتند، گفت: بعد از آن نیز بسیاری از کشورهای غربی با محوریت آمریکا به حمایت خود از گروهک تروریستی منافقین ادامه دادند بطوریکه از این گروهک تروریستی به عنوان پیاده نظام ارتش بعثی صدام علیه ایران سود بردند.

وی اضافه کرد: حتی بعد از آتش بس میان ایران وعراق منافقین در عملیاتی تحت عنوان مرصاد قصد داشتند تا تهران بیایند و پایتخت را به تصرف خود درآورند که نتوانستند در برابر رزمندگان اسلام مقاومت کنند و از پای درآمدند.

فرمانده اسبق ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابراز تاسف از اینکه هنوز بقایای این گروهک منحط تروریست در اردوگاه اشرف واقع درعراق زندگی می کنند، گفت: آمریکائیها که مدعی حقوق بشر هستند بعد از اشغال عراق اعضای این گروهک تروریستی را تحت حمایت خود قرار دادند درحالی که گروهک آنها هم باید مانند ارتش بعث عراق منحل می شد و اردوگاه آنها هم مانند پادگانهای نظامی ارتش بعثی عراق به تصرف دولت مرکزی عراق درمی آمد.

وی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران سالهای زیادی است که خواهان استرداد این گروهک تروریستی به کشور است، گفت: همانطور که ایالات متحده مبارزه با القاعده را در دستور کار دارد، دولت جمهوری اسلامی ایران نیزباید جدی تر از گذشته به عنوان مبارزه با پدیده تروریسم استرداد منافقین به کشور را در دستور کارخود قرار دهد بطوریکه همه وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها وارگانها هر کدام بسته به ماموریت خود این موضوع را دنبال کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از سخنانش  مبارزه با بسترهای شکل گیری اندیشه های تروریستی را بسیار مهمتر از فروپاشی سازمانهای تروریستی عنوان کرد وافزود: وقتی زمینه شکل گیری اندیشه های تروریستی از بین برود طبیعتا دیگر جنایتی از این منظر بوقوع نخواهد پیوست و یا حداقل جنایات تروریستی کاهش خواهند یافت.

وی تصریح کرد: بنابراین دولت ایران باید بیش از هر چیز با اقداماتی که موجب بروز اندیشه های تروریستی می شود مقابله کند.

کد خبر 1108282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha