به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد در نشست خبری روز دوشنبه خود با خبرنگاران دا در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برخلاف وعده های شما هنوز اسامی مفسدان اقتصادی از طریق قوه مجریه و قوه قضائیه معرفی نشده است ، گفت: در این مورد نامه ای تنظیم شده است که در آن اسامی تعدادی از مفسدان اقتصادی اعم از افراد حقیقی و حقوقی ذکر شده که به زودی به قوه قضائیه ارجاع می شود.
رئیس جمهور می تواند هرگونه تخلف در قوا را که خارج از قانون باشد تذکر دهد
رئیس جمهور به سئوال خبرنگاری مبنی برمصادیق دخالت دولت در قوای قضائیه و مقننه که برخی از آن سخن می گویند، گفت: وظایف هر یک از قوا مشخص است. نظارت بر قوه مجریه بر عهده قوه قضائیه و قوه مقننه است ولی قوه قضائیه هیچ نظارتی بر آن از بیرون انجام نمی شود و نظارت از خود دستگاه است و رئیس جمهور هم بر اساس قانون می تواند هرگونه تخلف در قوا را که خارج از قانون باشد تذکر دهد.
هزینه های دولت کاهش چشمگیری داشته است
وی در پاسخ به این پرسش که دولت تا چه میزان در کاهش هزینه های جاری خود موفق بوده است گفت: در 5 سال جاری رشد بودجه جاری دولت کمتر از تورم بوده است و به جرات می توان گفت که هزینه های دولت کاهش چشمگیری داشته است به عنوان مثال مصرف بنزین در دستگاههای دولتی به نصف کاهش یافته است.
رئیس جمهور در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد پیشنهادات ایران برای مذاکرات هسته ای با توجه به موضع گیری اخیر روسیه و چین در شورای امنیت گفت: ما با تمام کشورها جز اسرائیل و آمریکا تعامل داریم. همانگونه که در شانگهای اعلام کردم نقطه مقابل ما آمریکا است زیرا دولت این کشور طراح همه دشمنی ها در جهان است.
احمدی نژاد ادامه داد: ما امیدوار بودیم که با آمدن اوباما روش ها و سیاست های دولت آمریکا نسبت به ایران و سایر کشورهای جهان تغییر کند ولی از ایشان هم مایوس شدیم.
شاخص های اقتصادی رو به بهبود است
وی در پاسخ به سئوالی در مورد اظهارات برخی از مسئولان مبنی بر وضعیت نامناسب معیشتی مردم در کشور گفت: شرایط کشور تثبیت شده است شاخص های اقتصادی رو به بهبود است، تمامی برنامه های دولت بر اساس قانون بودجه تنظیم شده و هرگونه اصلاحی لازم باشد در قالب لایحه به مجلس ارایه می کنیم.
رئیس جمهور گفت: افرادی که می گویند وضعیت معیشتی مردم نامناسب است احتمالا وضعیت معیشتی خودشان دچار مشکل است. اعلام کنند، رسیدگی می کنیم.
احمدی نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی براینکه آیا شروط ایران برای آغاز مذاکرات هسته ای که امروز اعلام شد در نامه ای رسمی به طرف های مقابل اعلام خواهد شد، گفت: آنهایی که باید از شروط مطلع می شدند می دانند که شروط چیست. اگر هم اعلام کردند که نشنیده اند می توانند از دولت های دوست ایران شروط را پیگیری کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که دولت هم اکنون با سه پرونده برخورد با بدحجابی، لغو حرکت کشتی حمایت از غزه و کشمکش های دولت و مجلس بر سر دانشگاه آزاد درگیر است با این مسائل چه خواهد کرد؟ گفت: اینها مسائل مهمی نیستند کشتی غزه 31 سال است که در مسیر ایران و فلسطین حرکت می کند انتقاد به دولت هم آزاد است. در مورد دانشگاه آزاد هم باید بگویم مصوب شورای انقلاب فرهنگی حکم قانون را دارد زیرا در آن نمایندگان سه قوا حضور داشته و هر تصمیمی که اتخاذ شود قانونی است همانطور هم که دیدید نمایندگان مجلس رای خود را پس گرفته و رئیس قوه قضائیه هم حکم قاضی به نفع دانشگاه آزاد را لغو کرد.
رئیس جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اعلام آمادگی ایران برای حل مشکل نشت نفت در خلیج مکزیک گفت: این بحران از نظر فنی در عمق 1500 متری دریا بسیار پیچیده است. اگر ایران جای شرکت های اروپایی و آمریکایی بود از تمامی کشورهای جهان برای حل این بحران استفاده کرده و با تجمیع مهندسان این مشکل را برطرف می کرد.
احمدی نژاد گفت: توانمندی های ایران در عرصه صنعت نفت بسیار ارزشمند است. شرکت داخلی ایرانی هم برای کمک به این بحران اعلام آمادگی کرده اند.
وی در پاسخ به خبرنگاری که گفت آمریکا با ارسال ماهواره های جاسوسی و تردد ناوشکن های جنگی منطقه را تهدید می کنند گفت: ماهواره های جاسوسی آمریکا بیش از 30 سال است که ایران را زیر نظر دارند که نمونه آن را در 8 سال دفاع مقدس دیدید. در مورد ناوهای جنگی آمریکا هم باید بگویم در سالهای گذشته بیش از 140 کشتی جنگی به صورت آماده باش در دریای عمان و خلیج فارس تردد داشتند. از نظر ایران مشکلی ندارد که آنها آماده باش باشند ما هم آماده ایم.
رئیس جمهور در مورد اظهارات وزیر نفت مبنی بر اینکه با نفت کمتر از 65 دلار نمی توان کشور را اداره کرد و تضاد آن با گفته وی با این عنوان که با نفت 5 دلاری هم می توان کشور را اداره کرد گفت: منظور از گفته های وزیر نفت این است که نفت زیر 65 دلار ارزش صادرات ندارد و این در همه جای دنیا ثابت شده است ولی گفته من این بود که ایران دیگر متکی به نفت نیست زیرا برخلاف سالهای گذشته توانستیم با قراردادهای بیش از 20 میلیارد دلاری فازهای پارس جنوبی را به مناقصه بگذاریم بدون آنکه از منابع نفتی استفاده کنیم.
احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه موضع ایران در مقابل کشورهایی مانند بوسنی که خدمات زیادی از ایران دریافت کرده است و در شورای امنیت رای علیه ایران صادر کرده است چگونه خواهد بود گفت: کشور بوسنی نمی تواند در برابر فشار آمریکا بایستد و ما هم انتظار نداشتیم او به نفع ایران رای بدهد. بوسنی کشور ضعیفی است و هنوز آمریکا در این کشور پایگاه نظامی دارد. غیر از بوسنی 4 کشور دیگر هم چنین مشکلی دارند و تا زمانی که از زیر یوغ آمریکا بیرون نیایند شورای امنیت زیر سلطه آمریکا باقی می ماند. نکته جالب اینجاست که نیمی از اعضای شورای امنیت رای خود را قبول ندارند حال چگونه این رای فاقد اعتبار، اجرایی شود؟
وی در مورد شاخص های ارزیابی در لایحه پنجم توسعه گفت: در برنامه توسعه چهارم تعداد شاخص های ارزیابی بر مبنای عدد و رقم بود برای همین مجبور شدیم صدها تغییر را با کمک مجلس اعمال کنیم در حالی که منظور از شاخص ملاکهای اندازه گیری در برنامه های توسعه کشور است و نباید زیاد بر آمار و ارقام تکیه کنیم.
رئیس جمهور افزود: در برنامه پنجم توسعه شاخص ها بر اساس شاخص بیکاری، پیشرفت علمی، رشد اقتصادی، تورم و ... طبقه بندی شده است.
اظهارات من درباره حجاب تغییر نکرده است
احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اظهارات اخیر وی در مورد برخورد طرح عفاف و حجاب و واکنش تند مسئولان و مراجع نسبت به این گفته ها گفت: اظهارات من هیچ تغییری نکرده است برای اجرای طرح عفاف و حجاب باید فرهنگ سازی شود ولی برخورد با گروه های سازمان یافته بدحجابی نیازمند اقدام اطلاعاتی و قانون است ولی اینکه می گویند نیروی انتظامی به دستور رئیس جمهور با بدحجابان برخورد می کند نشنیده ام و من به نیروی انتظامی دستور نداده ام.
ادامه دارد...
نظر شما