علیرضا نصرتی فر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: ارزش ریالی این میزان سهام، 541 میلیارد و 219 میلیون ریال بوده و شرکتهای سرمایه گذاری سایپا، صنعتی دریایی ایران، معدنی و صنعتی چادرملو، مخابرات ایران و مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران " مپنا " به ترتیب بیشترین میزان خرید سهام را در این مدت داشتند.
وی ادامه داد: همچنین شرکتهای سرمایه گذاری بانک ملت، صنعتی دریایی ایران، سایپا، مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران "مپنا " و معدنی و صنعتی چادرملو به ترتیب بیشترین میزان فروش سهام را در خرداد ماه سال جاری به خود اختصاص دادند.
این مسئول خاطرنشان کرد: تعداد کدهای معاملاتی ایجاد شده در تالار بورس کرج طی این مدت 236 کد بود.
وی اضافه کرد: طی ماه گذشته 23 نفر در دوره های آموزشی و 97 نفر در کارگاههای آموزشی شرکت کرده و با بورس اوراق بها دار آشنا شدند.
این مسئول یادآور شد: تالار بورس کرج فعالیت خود را از آذرماه سال 83 آغاز کرده و هم اکنون دارای 40 کارگزاری فعال است.
نظر شما