پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۱۳

فخرایی خبر داد:

400 عنوان فیلم سالانه در فارس تولید می شود

400 عنوان فیلم سالانه در فارس تولید می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس از تولید سالانه 400 عنوان فیلم در حوزه های مختلف در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمد هادی فخرایی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در این رابطه توضیح داد: در حال حاضر تعداد 21 شرکت با عنوان شرکتهای تولیدات فیلم های کوتاه غیر سینمایی در سطح استان در حوزه هایی همچون فیلم کوتاه مستند و داستانی، انیمیشن، تولید تیزرهای تبلیغاتی، فیلمهای گزارشی، تولید سریالهای داستانی و فیلم های نیمه بلند، فعالیت می کنند که این شرکت ها سالانه به طور متوسط 400 عنوان فیلم در حوزه های مختلف تولید می کند و بیشتر از طریق شبکه های مختلف رسانه ملی و شرکتها و موسسات تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس و با هدف ایجاد فرصت و عرصه ایی برای رقابت آثارتولید شده در این شرکتها، ایده برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تولیدات شرکت های فیلمسازی استان فارس مطرح شد تا ضمن محک خوردن تولیدات این شرکتها، آثار برتر این حوزه انتخاب شود.

معاون هنری اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی فارس افزود: این جشنواره در نخستین دوره خود در چهار بخش برگزار می شود که شامل بخش مستند، بخش نماهنگ، بخش داستانی کوتاه و بخش انیمیشن است که البته شورای برگزاری این جشنواره به دلیل برخی مسائل، شرکت برخی حوزه ها همچون سریالها، فیلم های نیمه بلند و فیلم های گزارشی را به نوبت های بعدی جشنواره موکول کرد.

وی بیان داشت: پس از توزیع فراخوان در نهایت 80 عنوان فیلم از سوی 14 شرکت تولید فیلم به دبیرخانه جشنواره رسید و پس از بازبینی اولیه توسط هیئت گزینش تعداد 66 عنوان فیلم به بخش رقابتی جشنواره راه پیدا کردند.

فخرایی با اعلام اینکه آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه تولیدات شرکتهای فیلمسازی استان فارس، روز چهارشنبه و پنجشنبه 9 و 10 تیر ماه در مجموعه فرهنگی و هنری حافظ برگزار می شود در تشریح جزئیات این برنامه ها بیان کرد: چهارشنبه ساعت 17 و 30 دقیقه نمایش فیلم های برگزیده و راه یافته به بخش مسابقه، روز پنجشنبه ساعت 17 نمایش فیلم های برگزیده و راه یافته به بخش مسابقه و ساعت 18 و 30 دقیقه برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی نفرات و آثار برگزیدهاز جمله برنامه های این مراسم به شمار می رود. 

کد خبر 1109118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha