پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

اعزازی:

توجه به پرورش نیروهای کارآمد در کشور کمرنگ شده است

توجه به پرورش نیروهای کارآمد در کشور کمرنگ شده است

تبریز - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: به علت وجود برخی اختلافات در کشور توجه به پرورش انسانهای کارآمد و توانمند کمرنگ شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بناب، ضیاء الله اعزازی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه های این شهرستان عنوان کرد: برای رسیدن به رتبه های برتر و ممتاز منطقه در آینده باید روی تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد سرمایه گذاری کنیم.

وی با اشاره به اینکه مجلس در حال تدوین برنامه پنجم توسعه کشور است، گفت: بر اساس این برنامه کشور ایران باید تا پایان 20 سال آینده به یکی از قدرت های برتر خاورمیانه تبدیل شود و اولین لازمه تحقق این امر توجه بیشتر به نیروی انسانی مجرب و متدین مورد نیاز جامعه است.

نماینده مردم بناب در مجلس افزود: متاسفانه در سالهای اخیر به علت وجود برخی اختلافات در کشور توجه به پرورش انسان های کارآمد و توانمند در کشور کمرنگ شده است که امیدواریم با پرداختن به توسعه زیرساختهای کشور ظرف چند سال آینده حرف اول را در منطقه بزنیم و این استعداد در جوانان ایران اسلامی وجود دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها گفت: با اجرا و نهادینه شدن طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش و طرح ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور علاوه بر تامین شغل متناسب با رشته تحصیلی جوانان زمینه جذب آن ها به بازار کار و بدنه صنعت بر حسب نیاز جامعه فراهم خواهد شد.

به گفته این نماینده مجلس هشتم با پایان تدوین نهایی نقشه جامع علمی کشور ضمن تغییر اساسی محتوی کتب درسی رشته های متناسب با نیاز جامعه در دانشگاه ها تاسیس و راه اندازی می شود که هم اکنون این موضوع در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح می باشد.

اعزازی با انتقاد از شیوه های موجود جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع دکتری تخصصی در کشور گفت: متاسفانه این روند ناعادلانه بوده و نیازمند اصلاح و بازنگری است.

وی از افزایش ظرفیت جذب و بکارگیری متخصصان دکترا در برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت: در این صورت پس از اتمام برنامه پنجم توسعه شاهد جلوگیری از فرار مغزها و مهاجرت نخبگان به خارج خواهیم بود.

عضو فراکسیون اکثریت مجلس با اشاره به موضوع جنجال برانگیز وقف دانشگاه آزاد و اصلاح بخشی از اساسنامه آن گفت: وقف یک قانون صریح شرعی است و مجلس شورای اسلامی در جایگاهی نیست که در برابر یک قانون قاطع و جامع دینی، حرفی بزند و یا مصوبه ای مغایر تصویب کند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هرگز علیه دانشگاه آزاد حرکتی نکرده و نخواهد کرد.

کد خبر 1109506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha