پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۹:۳۸

ایران دومین کشور از نظر تعداد جراحی های زیبایی و سزارین است

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به میزان بالای جراحی های مربوط به سزارین در ایران گفت: ارمغان سزارین تولد نوزاد نارس، کم وزن و در خطر مرگ است که این امر ریشه در کج راه های فرهنگی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان ، رحیم سروری زنجانی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سومین همایش سلامت نوزادان و پریناتولوژی ایران اظهار داشت: میزان مرگ و میر نوزادان و به ویژه مادران از شاخص های توسعه یافتگی کشورها محسوب می شود که این میزان در کشور ایران حدود 12 تا 15 در هزاردر ماه اول زندگی نوزادان است .

وی سلامت جامعه را در ارتقای سلامت مادران و نوزادان دانست و افزود: سزارین از جمله عوامل تأثیرگذار در بیماری و افزایش تعداد نوزادان نارس است که احتمال ابتلا به بیماری های دیابت نوع 1 و آلرژی در این نوزادان همچنین افسردگی مادر بیشتر از نوزادانی است که با زایمان طبیعی به دنیا می آیند.

رئیس سومین همایش سلامت نوزادان و پریناتولوژی ایران حضور بیشترین تعداد استاد تمام و صاحبنظران را از ویژگی های خاص این همایش عنوان کرد و گفت : بهره گیری از تجارب اساتید صاحب نظر رشته نوزادان و پریناتولوژی برای دستیابی به آخرین روش های پیشگیری و درمان مرتبط با سلامت مادران و نوزادان و بررسی چالش های مرتبط به منظور ارائه راهکارهای مراقبت های دوران بارداری به ویژه در دوره پری ناتال ( 28 روز بعد از تولد) از اهداف اختصاصی این همایش است .

سروری تعداد مقالات دریافتی را 412 عنوان اعلام کرد و افزود : از این تعداد 243 مقاله پذیرفته شد که 43 مورد به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ، پانل و کارگاه ارائه می شود .

همچنین معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان با تاکید بر لزوم ارتقاء سطح سلامت "مادران و نوزادان"،  گفت: سلامت ماردان و کودکان تضمین کننده توسعه و تعالی جامعه است.

اباصلت سیاح افزود: آنچه که در حال حاضر شاهد آن هستیم، توسعه و پیشرفت کشو.ر در بخش های مختلف است و حوزه بهداشت و سلامت به عنوان حوزه تاثیرگذار در زمینه توسعه و پیشرفت کشور است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری سومین همایش سلامت نوزادان و پریناتولوژی ایران ادامه داد: برگزاری این همایش ها در واقع بستر و فرصت لازم را برای استفاده هرچه بیشتر و بهتر از ظرفیت ، پتانسیل و توانمندی و ویژگی های استان بویژه اساتید، اعضای هیات علمی و دیگر نیروهای متخصص، فراهم می کند.

سیاح با بیان اینکه با تعامل و تبادل اطلاعات در خصوص یافته های نوین علمی، می توان شاهد ارتقاء جایگاه علمی ایران و به تبع آن استان زنجان شد افزود: با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل ها و همچنین استفاده از یافته ها و نظرات صاحبنظران، متخصصین، اساتید و دانشمندان باید چالش های پیش روی خود را در عرصه های علمی و تخصصی برطرف کرد.

کد خبر 1109856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha