به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سرهنگ مراد جعفری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با تلاش شبانه روزی نیرو های انتظامی ، تعامل ، حمایت و احساس مسئولیت مردم استان زنجان احساس امنیت قابل قبول در سطح استان حاکم است و این از نیازها و اهداف اصلی در یک جامعه است .
وی ادامه داد: اما نباید چنین فضایی ما را از حفظ صحیح و مناسب اموالمان غافل کند که بعضا مشاهده می شود برخی از شهروندان وسایل نقلیه بویژه خودرو خود را ساعتها در منطقه ای خلوت و بدون هیچگونه سیستم امنیتی رها می کنند و انتظار دارند در خاتمه همه چیز در امن و امان باشد.
جانشین انتظامی استان بیان کرد: این طبیعی است سارق یا سارقان نیز در کمین اینگونه اموال بوده و از کوچکترین غفلت و بی توجهی ما استفاده کرده و اقدام به سرقت می کنند.
سرهنگ جعفری به مردم توصیه کرد: وسایل نقلیه خودر را اعم از خودرو و موتورسیکلت را بایستی حتی المقدور در پارکینگ های دارای نگهبان یا با رعایت مسائل ایمنی در محلی مناسب پارک کرده و خودرو خود را به تجهیزات ایمنی از قبیل قفل مخفی، دزدگیر و قفل فرمان مجهز و آنها را در محلهای خلوت و تاریک رها نکنند.
سرهنگ جعفری گفت: نیروی انتظامی در استان زنجان در 3 ماهه اول سال جاری با اجرای طرح های ویژه مبارزه با سرقت در راستای کشف اتومبیل های مسروقه موفق عمل کرده و بیش از 90 درصد از خودروهای مسروقه را پس از سرقت کشف و به صاحبانشان مسترد برگردانده است.
وی تاکید کرد: در صورت بروز سرقت خودرو اگر مراتب سریعا به پلیس اطلاع داده شود و مشخصات کامل خودرو نیز اعلام شود پلیس نیز با اجرای طرح های مختلف در کشف آن موفق خواهد بود.
زنجان - خبرگزاری مهر: جانشین فرماندهی انتظامی استان زنجان با اشاره به کشف 90 درصد خودروهای مسروقه در سه ماهه سالجاری گفت: امنیت پایدار در سطح استان زنجان برقرار است.
کد خبر 1109950
نظر شما