پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۸۹، ۲۰:۱۸

سد سازی در استان زنجان روند مناسبی را طی می کند

سد سازی در استان زنجان روند مناسبی را طی می کند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: وضعیت سدسازی در استان زنجان در حال رشد و توسعه بوده و امید است سدهای گلابر و کینه ورس در سال جاری به بهره برداری برسند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، جعفر فهیمی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: امسال سد گلابر، کینه ورس به بهره برداری می رسند و سد تالوار آب گیری می شود.
 
وی ادامه داد: عملیات اجرایی سد پاوه رود در آینده نزدیک آغاز می شود و استان ما در خصوص وضعیت سدسازی نسبت به نرم کشوری از روند خوبی برخوردار است.
 
فهیمی در خصوص تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز در استان گفت: از دو هزار و 350 حلقه چاه غیرمجاز در استان 744 حلقه در مناطق دشت‌های ممنوعه قرار دارند که ظرف امسال و سال آینده تعیین تکلیف می‌شوند.
 
وی با اشاره به این مطلب که حجم ذخیره آب زیرزمینی در استان 8.2 میلیارد مترمکعب است، گفت: سالانه 182 میلیون مترمکعب کسری مخزن منابع آب زیرزمینی داریم و کل کسری در کاسه دشتها 1.6 میلیارد متر مکعب است.
 
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان در خصوص تامین آب منطقه قره پشتلو اظهار داشت: سد ارمغانخانه، تامین آب بخش عظیمی از قره پشتلو را عهده‌دار خواهد بود و در منطقه قره پشتلو سرمایه‌گذاری برای سد گلجه مراجعه کرده که باید تشریفات قانونی خود را طی کند.
 
وی نیاز شرکت صنایع پتروشیمی زنجان را به آب، 14 تا 20 میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: در حال حاضر آب این شرکت بخشی از سد گلابر و بخشی دیگر از چاه‌های زیرزمینی تامین می‌شود و در آینده نیز با انتقال مازاد آب از سد سنقر به گلابر با همراهی سد قره درق آب پتروشیمی تامین خواهد شد، البته مطالعاتی نیز در این زمینه در حال انجام است.
کد خبر 1109955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha