پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۱۸

10 دهیاری جدید در دماوند ایجاد می شود

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور روستایی استانداری تهران گفت: به دلیل مزایای مثبت وجود دهیاریها برای مناطق روستایی، 10 دهیاری دیگر به جمع 17 دهیاری دیگر شهرستان دماوند افزوده خواهد شد.

افشین سفاهن در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند ضمن اعلام این خبر افزود: استان تهران از 15 شهرستان، هزار و 200 روستا، 55 شهر، 37 بخش و جمعیتی بالغ بر 14.5 میلیون نفر تشکیل شده است.

مدیر کل امور روستایی استانداری تهران  پیرامون همدلی مسئولان شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: در بازدیدهای مستمر از مناطق مختلف استان تهران عدم همدلی و توافق نظر در برخی از این نقاط به وضوح قابل مشاهده است.
 
وی با اشاره به مزایای وجود دهیاری در مناطق روستایی اظهار داشت: امور روستایی استانداری تهران درصدد ایجاد دهیاری در مناطق روستایی دارای میزان جمعیت در اندازه های مورد نظر است.
 
سفاهن بیان داشت: وجود دهیاری در مناطق مختلف روستایی می تواند مزایای مثبتی نظیر ایجاد مدیریت واحد روستایی، رفع سریع معضلات آبادیها، پیگیری مشکلات و جاری شدن تخصیصات اعتبارات دولتی را به همراه داشته باشد.
 
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
کد خبر 1110228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha