افشین سفاهن در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند ضمن اعلام این خبر افزود: استان تهران از 15 شهرستان، هزار و 200 روستا، 55 شهر، 37 بخش و جمعیتی بالغ بر 14.5 میلیون نفر تشکیل شده است.
مدیر کل امور روستایی استانداری تهران پیرامون همدلی مسئولان شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: در بازدیدهای مستمر از مناطق مختلف استان تهران عدم همدلی و توافق نظر در برخی از این نقاط به وضوح قابل مشاهده است.
وی با اشاره به مزایای وجود دهیاری در مناطق روستایی اظهار داشت: امور روستایی استانداری تهران درصدد ایجاد دهیاری در مناطق روستایی دارای میزان جمعیت در اندازه های مورد نظر است.
سفاهن بیان داشت: وجود دهیاری در مناطق مختلف روستایی می تواند مزایای مثبتی نظیر ایجاد مدیریت واحد روستایی، رفع سریع معضلات آبادیها، پیگیری مشکلات و جاری شدن تخصیصات اعتبارات دولتی را به همراه داشته باشد.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما