پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۲۹

واعظی:

وحدت جامعه باید حول محور رهبری باشد

زنجان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام محمد تقی واعظی گفت: وحدت باید همواره حول محور رهبری باشد، بنابراین کسانی که مقام معظم رهبری را قبول داشته و فرمایشات ایشان را فصل‌الخطاب قرار می‌دهند، در دایره این نظام واقع شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام واعظی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زنجان با اشاره به موفقیتهای استان در طول مدت حضور استاندار جدید، گفت: استاندار زنجان و فرآیند حاکم بر استان آخرین شانس توسعه و پیشرفت این استان است و من به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان همواره پشتیبان آقای رئوفی نژاد هستم و در مقابل منتقدان وی ایستاده ام.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با نگاهی کلی به وضعیت استان زنجان در طول 30 سال گذشته و قیاس آن با دورانی که رئوفی‌نژاد به عنوان استاندار در زنجان مشغول به کار شد، می‌توان به این گفتار صحه گذاشت که استان زنجان منهای رئوفی‌نژاد باید از توسعه و آبادانی خداحافظی کند.
 
حجت الاسلام واعظی به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "امروز، نیاز اول ایران و نظام اسلامی، مسئله وحدت است"، تصریح کرد: این وحدت باید همواره حول محور رهبری باشد، بنابراین کسانی که مقام معظم رهبری را قبول داشته و فرمایشات ایشان را فصل‌الخطاب قرار می‌دهند، در دایره این نظام واقع شده‌اند.
 
وی با تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب، خطاب به مردم استان افزود: در مصرف آب باید صرفه جویی کنیم و به قدر نیاز مصرف کنیم و این در حالیست که مصرف فعلی ما بیش از نیازمان است و من از مردم استان این درخواست را دارم که در این زمینه دقت نظر کافی را داشته باشند.
 
نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان از کارکنان دستگاه قضایی به عنوان جهادگران واقعی عنوان کرد و افزود: داوری کردن و به قضاوت نشستن، امری بسیار خطیر و سنگین به شمار می‌رود، بنابراین کارکنان دستگاه قضایی که مستقیماً با احقاق حق مردم سر و کار دارند، از جهادگران واقعی محسوب می‌شوند.
کد خبر 1110625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha