پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۵۳

رایزنی ائتلاف کردستان عراق با عمار الحکیم درباره تشکیل دولت

رایزنی ائتلاف کردستان عراق با عمار الحکیم درباره تشکیل دولت

یک هیئت از ائتلاف کردستان عراق با رهبر ائتلاف ملی این کشور دیدار و درباره روند تشکیل دولت جدید عراق رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اصوات العراق، یک هیئت از ائتلاف کردستان عراق به ریاست نوری شاویس شب گذشته با عمار الحکیم رهبر ائتلاف ملی عراق در بغداد دیدار کرد.

در این دیدار بحران تشکیل دولت جدید عراق و پایبندی به قانون اساسی برای انتخاب مسئولان در پست های حاکمیتی بحث و بررسی شد.

عمار حکیم در پایان دیدار در کنفرانسی خبری تاکید کرد: گفتگوهای ما بسیار سازنده و دیدگاه های طرفین بسیار نزدیک بود.

وی با بیان این مطلب افزود: ائتلاف ملی عراق به دنبال ادامه گفتگوها با جریان های سیاسی به منظور اتخاذ موضع ملی در کشور است.

نوری شاویس نیز اظهار داشت: در این دیدار تحولات سیاسی عراق با صراحت بررسی شد و قرار است گفتگو با ائتلاف ملی عراق ادامه یابد تا راه حل هایی برای تشکیل فوری دولت جدید ارائه شود.

علی رغم گذشت چند ماه از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی عراق و تشکیل نخستین نشست رسمی پارلمان کابینه جدید عراق هنوز تشکیل نشده است.

کد خبر 1111644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha