پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۲۳

فرماندار جدید رودبار معرفی شد

فرماندار جدید رودبار معرفی شد

رشت - خبرگزاری مهر: "ایرج موذن" به عنوان فرماندار جدید شهرستان رودبار معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، فرماندار جدید رودبار پیش از این به عنوان معاون فرماندار شهرستان رشت مشغول فعالیت بود.

استاندار گیلان در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان رودبار گفت: تودیع و معارفه در هرپست و مقامی امری انکار ناپذیر است، مهم خدمات رسانی هرچه بیشتر به مردم خوب استان گیلان است.

روح الله قهرمانی چابک افزود: با بهره گیری از تمام امکانات و با همراهی، همگرایی و یکپارچگی باید در جهت رشد، توسعه و شکوفایی شهرستان رودبار گام برداشت.

وی بر لزوم ایجاد همگرایی و یکپارچگی در شهرستان رودبار تاکید کرد و اظهارداشت: مردم نمی خواهند اختلاف در یک شهرستان وجود داشته باشد بلکه از مسئولان انتظار دارند در جهت حل مشکلات آنان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نباشند.

استاندار گیلان گفت: شهرستانهای رودبار و آستارا به لحاظ اینکه از لحاظ بعد مکانی از مرکز استان دور هستند باید این شهرستانها را عزیز شمرد.

وی تصریح کرد: چنانچه مردم شهرستانهای رودبار و آستارا برای انجام کارهای اداری خود به رشت بیایند، رفت و آمد از شهرستان برای آنان مشکل و طاقت فرسا خواهد بود و باید تمامی ادارات این شهرستانها در جهت گرفتن تفیض اختیار از مسئولان خود اهتمام لازم را داشته تا مردم برای انجام کار اداری خود مجبور نباشند به مرکز استان مراجعه کنند.

کارخانه پتروشیمی و فولاد در رودبار ساخته می شود

قهرمانی همچنین با بیان اینکه شهرستان رودبار قطب صنعت استان به شمار می رود، افزود: اکنون یک کارخانه بزرگ پتروشیمی و دو کارخانه بزرگ فولاد در این شهرستان در نظر گرفته شده و در دست اجرا است.

وی گفت: شهرستان رودبار از لحاظ وسعت اولین شهرستان بزرگ استان به شمار می رود و باید در جهت توسعه کشاورزی و خدمات رسانی هر چه بیشتر به مردم گام برداشت.

 نماینده مردم شهرستان رودبار نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه و بی وقفه "ناصر مردان پور" فرماندار سابق شهرستان رودبار گفت:  دولت با بزرگواری و بزرگ منشی با تزریق مناسب اعتبارات به استانها و به تبع به شهرستانها موجبات خوشحالی مردم را فراهم آوردند و این خود جای تقدیر و تشکر دارد.

در ادامه این مراسم استاندار گیلان با اهداء لوح تقدیر از زحمات ناصر مردان پور فرماندار سابق شهرستان رودبار تقدیر و ایرج موذن را به عنوان فرماندار جدید شهرستان رودبار معرفی کرد.

کد خبر 1112279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha