به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین شادکام ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: اولین اولویت این طرح، ارتقای سطح آگاهی ها و مهارت های شهروندی است.
مشاور فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: باوجود حرم امام رضا (ع)، معرفت به آن امام همام، معارف رضوی، فرهنگ زیارت و فرهنگ میزبانی از محورهای این طرح هستند.
وی تصریح کرد: 140 مسجد به عنوان پایگاه مقبول اجتماعی و مردمی و با ریاست ائمه جماعت آنها برای اجرای این طرح مشارکت داده شده اند.
شادکام با بیان اینکه یکی از دغدغه های شهرداری ها مشارکت دادن مردم در برنامه ها و نحوه مشارکت آنان است، اظهار داشت: نخبگان و کارشناسان هر محله و مسجد پس از گذراندن آموزش های لازم به عنوان رابطان این طرح تعیین شده اند.
وی تاکید کرد: طرح محله، ورزش، مدرسه، که برای اولین بار با مشارکت سازمان آموزش پرورش و شهرداری مشهد اجراشده، از سوی وزیر آموزش و پرورش به عنوان طرح ملی معرفی و برای اجرا در کل استانهای کشور ابلاغ شده است.
مشاور فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد افزود: شهرداری مشهد در حوزه آموزش شهروند الکترونیک از سوی سازمان شهرداری های کشور با احراز رتبه دوم مورد تقدیر قرار گرفت.
وی همچنین گفت: سهمیه شهرداری مشهد در طرح الکترونیک 267 هزار نفر است که تاکنون 50 هزار نفر آن را گذرانده و 25 هزار نفر دوره نهایی را طی می کنند.
شادکام خاطر نشان کرد: امسال شش هزار و 800 نفر در طرح شهروند الکترونیک ثبت نام و در حال گذراندن دوره های آموزشی با مشارکت دو بانک دولتی هستند.
وی افزود: برنامه های امسال شهرداری مشهد در هشت هدف تعیین شده اند که سومین مرحله از این اهداف، طرح اوقات فراغت و چهارمین مرحله آن ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان شهر معنوی است.
نظر شما