پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ تیر ۱۳۸۹، ۱۴:۰۰

میرشفیع:

اعتبارات راه روستایی کشور در سالجاری اختصاص نیافته است

اعتبارات راه روستایی کشور در سالجاری اختصاص نیافته است

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون راه روستایی وزیر راه و ترابری گفت: با گذشت بیش از سه ماه هنوز اعتبارات راه روستایی سالجاری اختصاص نیافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، سیدحسین میر شفیع در حاشیه بازدید از راه های روستایی اهر با تأکید بر تسریع در اختصاص اعتبارات گفت: عدم اختصاص به موقع اعتبارات باعث تأخیردر اجرای پروژه ها و به هدر رفتن فصل کاری می شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با تعامل بین بخشی و اختصاص به موقع اعتبارات شاهد پیشرفت مناسب پروژه ها، حل مشکلات و در نهایت رضایتمندی مردم بخصوص عزیزان روستایی را فراهم کنیم.

معاون وزیر راه و ترابری گفت: با برنامه ریزی های انجام شده کلیه روستاهای بالای 50 خانوار در طول برنامه پنجم توسعه از نعمت راه آسفالت بهره مند می شوند.

وی گفت: طی یکسال گذشته که اولین سال فعالیت معاونت راه روستایی این وزارتخانه بود. هفت هزار کیلومتر از راه های روستایی اقصی نقاط میهن اسلامی آسفالت شده که این رقم در مقایسه با سال 87 ، سه هزار کیلومتر افزایش نشان می دهد.

میر شفیع افزود: در صورت تأمین اعتبارات این رقم در سالجاری به سه برابر افزایش می یابد.

وی یکی از مشکلات عدیده این وزارتخانه را در حوزه راه روستایی عدم اختصاص اعتبار به نگهداری، روکش آسفالت، ایمنی، حفاظت ابینه و رفع نقاط حادثه خیز اعلام کرد و خواستار اتخاذ تدابیر لازم در این زمینه شد.

وی تسریع کرد در کشور 151 هزار کیلومتر راه روستایی راه روستایی وجود دارد که 80 هزارکیلومتر آن از آسفالت مناسب برخوردارند.

معاون وزیر راه، در خصوص پروژه های راه روستایی شهرستان اهر گفت: در شهرستان اهر 26 روستای بالای 50خانوار وجود دارد که 14 روستا بدون زیر سازی است و 12 روستای دیگر زیر سازی شده است که فقط کار آسفالت آنها باقیمانده که تلاش داریم اقدامات جدی در آسفالت این روستاها صورت گیرد.

معاون وزیر راه گفت: در شهرستان اهر هشت روستای بالای 100 خانوار بدون آسفالت وجود دارد که در چهار روستا زیرساختهای اولیه فراهم شده که تا سال 90 عملیات آسفالت آنها به اتمام می رسد ودر صورت تأمین اعنبارات لازم احداث راه چهار روستای دیگر نیز از محل اعتبارات ملی انجام خواهد شد.

کد خبر 1112576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha