۲۵ تیر ۱۳۸۲، ۱۶:۲۷

معاون حقوقي پارلماني رئيس جمهور :

خاتمي همه نامه هاي ارسالي را مطالعه مي كند و بدنبال مهار فضاي بوجود آمده است

خاتمي همه نامه هاي ارسالي را مطالعه مي كند و بدنبال مهار فضاي بوجود آمده است

معاون حقوقي و پارلماني رييس‌جمهور با اشاره به اينكه خاتمي همه‌ نامه‌هاي ارسالي را مطالعه مي‌كند، تاكيد كرد كه رييس‌جمهور به دنبال پيداكردن راهي براي مهار فضاي به‌وجود آمده در كشور است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، سيدمحمدعلي ابطحي، ظهر امروز بعد از جلسه‌ هيات دولت درباره‌ نامه‌ عباس عبدي و نظر رييس‌جمهور در اين باره به خبرنگاران گفت: اين روزها حوادث مختلفي در حال اتفاق افتادن است كه همه آنها به صورتي به رييس‌جمهور منتقل و در بخش‌ هاي مختلفي اين مكاتبات به ايشان ارائه شده است.
وي گفت: تا جايي كه اطلاع دارم رييس‌جمهور به شدت پي‌گير اين موضوع هستند كه راهي براي مهار فضاي به‌ وجود آمده، پيدا كنند.
ابطحي ادامه داد: طبيعي است به دليل اينكه اين نوع مسائل هيچ ارتباطي با حوادث دانشگاه نداشته، بعد از حوادث دانشگاه، طرح اين فضا در كشور آن‌ هم در شرايطي كه ما از نظر سياسي داخلي و خارجي دچار بحران و مشكل هستيم، جز دامن زدن به تشنج بيشتر، هيچ اثري نخواهد داشت.
معاون رييس‌ جمهور گفت: رييس‌ جمهور پي‌گير اين مسائل هستند و احتمالا در چند روز آينده، نتايج پي‌گيري ايشان مشخص مي ‌شود.
ابطحي در ادامه درباره  پي ‌گيري موضوع زهرا كاظمي، خبرنگار، كه مورد پرسش اغلب خبرنگاران بود، اظهار داشت: امروز در مورد خانم زهرا كاظمي بحث مفصلي در دولت مطرح شد؛ تا حالا هيات تعيين‌ شده چند جلسه برگزار كرده ‌اند و بنا به گزارش وزير بهداشت و درمان، وي  به علت خونريزي مغزي فوت كرده است . به هر حال دولت  پيگير اين است  كه ببينند علت چه بوده و چگونه اين اتفاق افتاده است.
وي گفت:  تمام مسائلي كه درباره اين خبرنگار مطرح مي‌شود، از سوي هيات تعيين‌شده، مورد بررسي و پي‌گيري قرار مي‌گيرد؛ علاوه بر آن، پزشكان متعددي اين مساله را بازديد كردند كه اطمينان كاملي ايجاد شود.
معاون حقوقي و پارلماني رييس‌جمهور درباره‌ ارسال نامه‌هاي متعدد به رييس‌جمهور از سوي شخصيت‌ هاي مختلف سياسي گفت: آقاي خاتمي حتما تمام اين نامه‌ها را ديده ‌اند و خوانده ‌اند و پيگير مهار ماجرا هستند.
وي درباره‌ بحث سياه ‌نمايي كه از سوي رييس ‌جمهور مطرح شده نيز اظهار داشت: آقاي خاتمي بحث سياه ‌نمايي را مطرح كردند ولي اتفاقا به خاطر اين كه در جامعه، سياه‌ نمايي نشود، مطرح شد. بعد از حوادث كوي دانشگاه اين نوع هجمه همه‌ جانبه به جريان‌ هاي مختلفي كه هيچ ارتباطي به قضيه كوي دانشگاه نداشتند مثل ماجراي دستگيري ملي - مذهبي‌ها، نويسندگان، روزنامه‌نگاران و بستن برخي از مراكز مطبوعاتي و فرهنگي و يا مرگ خانم زهرا كاظمي و اين مجموعه باعث مي‌شود كه در دنيا اين روش‌ها و حرفها، سياه‌ نمايي ايجاد و نظر افكار عمومي دنيا را نسبت به ما بد ‌كند.

                                           

وي گفت: ما تلاش‌ هاي زيادي كرديم و در بحران زيادي هستيم؛ آمريكا بسيار تلاش مي‌كند كه اين فضاي تلخ سياه در ايران بيشتر نمايش داده شود و ما با اين كارها، ايجاد فضاي تلخ و تند را  كه در كشور حاكم است، تشديد مي‌كنيم.
معاون حقوقي و پارلماني رييس‌جمهور در مقابل سوالات متعدد خبرنگاران شبكه ‌هاي عربي درباره  وضعيت عراق اظهار داشت: قطعا آنچه كه بتواند عراق را به سمت آرامش و امنيت بيشتر پيش ببرد، به نفع مردم عراق است. مردم عراق اگر بتوانند سرنوشتشان را تعيين كنند حتي اگر گامهاي كوچكي بردارند، موثر است.
وي ادامه داد: بايد نگاه آينده و درازمدت مجموعه جريان ‌هاي سياسي عراق اين باشد كه عراق را خود عراقي‌ها با ظرفيت‌هاي دموكراتيكي كه در آن وجود دارد، اداره كنند.
ابطحي گفت: كارهاي مفيد و مثبتي كه در جهت اهداف مردم عراق باشد، مي‌تواند براي آنها مفيد باشد.
وي در پاسخ به سوالي روابط ايران و سوريه را قد يمي و خوب توصيف كرد و گفت: ما در بحران‌ها همواره همكاري و همراهي كرديم كه طبيعي است هر كشوري منافع و مصالح ملي خود را در اولويت قرار دهد.
ابطحي در ادامه درباره‌ برداشت رسانه‌ هاي خارجي از اظهارات خاتمي در كرج مبني بر قوي شدن احتمال استعفايش گفت: برداشت من از مجموعه‌  سخنان آقاي خاتمي الزاما استعفا نبود، بلكه برداشتم اين بود كه بايد در كشور روندي تحقق يابد و آن روند مدني‌شدن جامعه است.

وي درباره  تحقق شرايطي كه رييس‌جمهور براي تبديل انتخابات به حماسه بيان كرده بود، اظهار داشت: تا الان اين شرايط تحقق پيدا نكرده است و يكي از علت‌ هاي عدم تحقق آن، اين است كه جمعي، اراده ‌اي بر اين ندارند كه اين شرايط تحقق يابد و عده‌اي در حاكميت جور ديگري تفكر مي‌كنند و معتقدند كه مقدمات قدرت و حاكميت چيز ديگري است.
ابطحي در پاسخ به سوالي درباره  تاثير بازداشت‌هاي اخير دانشجويان و مطبوعاتي‌ها بر روي جو عمومي جامعه و ميزان مشاركت مردم در انتخابات گفت: طبيعي است آنچه كه باعث شود مردم دلسرد شوند و پشتوانه  خود را از دست دهند، قطعا در كمتر حضور پيدا كردن آنان در پاي صندوق‌هاي راي تاثير مي‌گذارد، همانطور كه نتيجه آن را در انتخابات شوراي شهر ديديم.
معاون رييس‌جمهور درباره‌ اقدام دولت درباره  خبرنگاران ربوده شده در لبنان نيز گفت: بارها اين مساله از سوي مسوولان جمهوري اسلامي پي‌ گيري شده  و وزارت خارجه‌ ما اين را يكي از دستورات ثابت گذاشته و پي‌گير اين مساله است.
وي ادامه داد: ما هم ‌چنان اعتقاد داريم كساني كه اين جنايت را انجام داده ‌اند بايد جواب بدهند؛ دولت لبنان و جمهوري اسلامي ايران اين مساله را پي‌ گيري مي‌كنند اما ما هنوز به اطلاعات جديدي نرسيده‌ايم.

کد خبر 11127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha