پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ شهریور ۱۳۸۳، ۱۱:۲۸

مركز اطلاعات و آمار شوراي فرهنگي اجتماعي زنان اعلام كرد:

اختصاص 19 درصد اخبار مطبوعات مردادماه به موضوع ازدواج و خانواده

مركز اطلاعات و آمار شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان اعلام كرد: 19 درصد اخبار مطبوعات در مردادماه به موضوع ازدواج و خانواده اختصاص يافته است.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان در ويژه نامه مردادماه "زن در آينه مطبوعات"  3747 مورد مطلب مربوط به مسائل زنان و دختران از 28 روزنامه  منتشره در سطح كشور شامل جمع آوري، دسته بندي و تحليل محتوايي شده است كه تعداد اخبار و مطالب نسبت به مرداد سال گذشته 2/62 درصد افزايش و نسبت به روزنامه هاي ماه پيش (تيرماه 83) 8/29 درصد كاهش داشته است.

بر اساس اين گزارش نتيجه اين تحليل و بررسي حاكيست از مجموع كل مطالب ، 5/26 درصد به موضوع آسيب هاي اجتماعي ، 6/22درصد به موضوع فرهنگي، 3/17 درصد به موضوع اجتماعي ، 6/7 درصد به موضوع سياسي، 2/7 درصد به موضوع بهداشتي، 8/6 درصد به موضوع ساير كشورها، 1/6 درصد به موضوع ورزشي، 2/3 درصد به موضوع آموزشي ، 8/1 درصد به موضوع حقوقي - قضايي و 2/1 درصد به موضوع علمي - پژوهشي پرداخته شده است.

لازم به ذكر است در اين ماه درصد اخبار و مطالب آسيب هاي اجتماعي نسبت به ماههاي گذشته كاهش چشمگيري داشته و با اخبار فرهنگي فاصله چنداني ندارد.

همچنين از مجموع موضوع كلي آسيب هاي اجتماعي ، 1/44 درصد به موضوع خشونت و مزاحمت، 3/14 درصد به موضوع ساير آسيب ها، 11 درصد به موضوع قتل و جنايت ، 9/10 درصد به موضوع طلاق، 1/8 درصد به موضوع فساد و فرار، 8/6 درصد به موضوع سرقت و كلاهبرداري، 5/4 درصد به موضوع خودكشي پرداخته شده است.

گفتني است از مجموع موضوع كلي اجتماعي، 3/36 درصد به موضوع توسعه و مشاركت اجتماعي ، 25 درصد به موضوع تامين و حمايت اجتماعي ، 6/19 درصد به موضوع اشتغال ، 1/19 درصد به موضوع ازدواج و خانواده، اختصاص يافته است.

 

 

 

 

کد خبر 111287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha