امیرحسین علمالهدی به خبرنگار مهر گفت: اجرای طرح نمایش مسابقههای جام جهانی روی پرده سینما در پردیس سینمایی ملت با استقبال خانوادهها همراه بوده و همان طور که پیشبینی میشد خانوادهها از این تفریح جمعی استقبال کردهاند. متاسفانه در بعضی رسانهها از این طرح انتقاد میشود اما باید گفت سینماداران با این طرح و طرحهای مشابه به دنبال حمایت از سینمای ایران هستند.
وی گفت: سینماداران با دشواری این روزها به سرپا نگه داشتن این صنعت کمک میکنند. اگر فیلم خوب تولید شود لازم نیست با تمهیدهایی جانبی چراغ سینما را روشن نگه داشت. اگر سینماداران با این طرح به دنبال سودجویی هستند، تلویزیون هم با جذب آگهی میلیاردی از کنار جام جهانی سود جویی میکند؟ اصلا آنها با تولید مجموعههای میلیاردی بدون مخاطب چه هدفی را دنبال میکند؟ چرا بعضی همه چیز را برای خود میخواهند ؟دوستان صدا و سیما که از این طرحها دلگیر هستند بهتر است به فکر بحرانهای این رسانه باشند.
این کارشناس حوزه توزیع و نمایش ادامه داد: مردم و قشر جوان نیاز به تخلیه هیجان و تفریحهای گروهی دارند و اجرای این طرح و طرح "اذان تا اذان" فضایی برای این اتفاق فراهم کرد. اگر فیلم خوب تولید شود سینماها میتوانند با اتکا به این فیلمها فروش مناسب داشته باشند و در این شرایط که تولید فیلم خوب کمتر شده باید سینماها را با فعالیتهای جانبی احیا کرد. این طرح اختراع ما نبوده و در دنیا از این تمهیدها فراوان استفاده میشود.
علمالهدی افزود: آمار فروش فیلمها نشان میدهد سینماداری در سه ماهه اول سال با زیان همراه بوده اما با اجرای این طرح مطمئن باشید ضریب مخاطبان سینما بالا میرود. در سالهای آینده با تبلیغات بیشتر میتوان به اجرای بهتر این طرح کمک کرد.
نظر شما