حسن محمددوست در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: همچنین طی این مدت 804 تن جو و 140تن کلزا به صورت خرید تضمینی از کشاورزان استان خریدراری شده است.
وی اظهار داشت: امسال پنج مرکز خرید در شهرستان های دشتستان، دشتی، گناوه، دیر و بوشهر اقدم به خرید محصولات مازاد بر نیاز کشاورزان کرده است.
رئیس سازمان تعاون روستایی استان بوشهر همچنین به میزان درخواست ارزی این سازمان جهت کمک به تشکلهای بخش کشاوری اشاره کرد و گفت: رقم پیشنهادی جهت پرداخت تسهیلات به تشکل های بخش کشاوزی روستای استان بالغ بر 70 میلیارد ریال است که امیدواریم در اختیار این تشکل ها قرار گیرد.
محمد دوست در راستای خدمات کشاورزی نیز به توزیع سوخت اشاره کرد و گفت: با ایجاد جایگاه سوخت در مناطق کشاورزی سعی در رفع این مشکل داریم که در همین راستا اخیراً پنج جایگاه سوخت در روستای عامری شهرستان دیلم به بهره برداری رسیده است.
نظر شما