پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۲۳

175 بیمار روانی مزمن در ایلام شناسایی شد

175 بیمار روانی مزمن در ایلام شناسایی شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل سازمان بهزیستی ایلام از شناسایی 175بیمار روانی مزمن در این استان خبر داد.

صادق رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: از این تعداد 99نفر در منزل و مابقی در مرکز نگهداری بیماران روانی "کوثر" این سازمان نگهداری می شوند.

وی ادامه داد: بیمارانی که در قالب طرح "ساماندهی در منزل" نزد خانوده هایشان نگهداری می شوند از حمایت مالی این سازمان ماهانه به ازای هر نفر 500هزار ریال برخوردارند.

وی اضافه کرد: در مرکز شبانه روزی نگهداری بیماران روانی این سازمان نیز مراقبتهای ویژه از این افراد شده و تحت برنامه های مختلف درمانی قرار دارند.

به گفته رستمی، این سازمان نیز از طریق پرداخت یارانه بابت هر نفر یک میلیون و 200هزار ریال از این بیماران حمایت می کند.

وی مجموع یارانه پرداختی به این مرکز در سال جاری را 91میلیون و 200هزار ریال عنوان کرد.

وی از افزایش یارانه مراکز در سال جاری خبر داد و گفت: بر اساس اعلام مسئولان پیش بینی می شود یارانه پرداختی به این مراکز در سال جاری 20درصد افزایش یابد.

بیش از 20هزار نفر در استان ایلام زیر پوشش خدمات حمایتی سازمان بهزیستی قرار  دارند.

کد خبر 1113191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha