پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۸

پرونده های حل اختلاف گلستان آسیب شناسی می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان از آسیب شناسی پرونده های ورودی به شعب این شورا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، احمد جعفری صبح پنجشنبه در نشست این شورا در گرگان گفت: این اقدام به منظور کاستن از تعداد پرونده های وردی به شعب این شورا انجام می شود.

وی افزود: در گام نخست اجرای این طرح، شمار پرونده های ورودی از سوی دستگاه های اجرایی و علل تشکیل آنها بررسی می شود.

وی تصریح کرد: پس از بررسی و آسیب شناسی، برای برطرف شدن این مشکلات راهکارهای عملی ارائه خواهد شد.

به گفته وی دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداریها و بانک ها می توانند با انجام دقیق تر دستورالعملها و آیین نامه ها از تشکیل برخی پرونده ها در دستگاه قضایی بکاهند.

وی ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح علاوه بر کاستن از شمار پرونده های ورودی به دستگاه قضایی، ادارات استان نیز به اجرای دقیق تر قوانین ترغیب شوند.

جعفری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کاستن از تعداد پرونده های ورودی به دستگاه قضایی تعامل همه دستگاه ها و نهاد های اجرایی و فرهنگ ساز استان را می طلبد.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان افزود: در این راه دستگاه های فرهنگ ساز مانند آموزش و پرورش و صدا و سیما با بالا بردن سطح آگاهی های مردم در زمینه های حقوقی و فرهنگ سازی نقش تعیین کننده ای دارند.

به گفته جعفری ورود بی مورد برخی پرونده ها به دستگاه قضایی علاوه بر تحمیل هزینه به مردم و این دستگاه، فرصت مورد نیاز قضات برای رسیدگی به پرونده های مهم را کاهش می دهد.

سالانه بیش از یکصد هزار پرونده در شعب شورای حل اختلاف گلستان بررسی و مختومه می شوند که این تعداد 60 درصد پرونده های ورودی دستگاه قضایی استان را تشکیل می دهد.

کد خبر 1114336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha