پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۲۳

قاسمی:

زندان عادل آباد شیراز پس از چهار سال جانمایی نشد

زندان عادل آباد شیراز پس از چهار سال جانمایی نشد

شیراز - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شیراز گفت: پس از گذشت چهار سال هنوز برای انتقال زندان عادل آباد جانمایی صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حسین قاسمی درجلسه پیگیری مصوبات سفرهای مقام معظم رهبری و رئیس جمهور به شیراز افزود: انتقال زندان عادل آباد یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به شیراز است و باید پرسید انتخاب یک مکان 200 هکتاری مناسب برای جابجایی زندان عادل آباد به چهار سال زمان نیاز داشته است.

وی گفت: به نظر می رسد عده ای از مدیران حساسیت لازم و ویژه را دربحث پیگیری مصوبات سفر ندارند که با چنین نگرشی نمی شود کار کرد.

فرماندار شهرستان شیراز بر اجرای هرچه سریعتر مصوبات سفرها تاکید کرد و خواستار برگزاری جلسات پیگیری مصوبات به صورت ماهانه شد.

وی متذکر شد: مسئولان و مدیران درجلسات شخصا حضور یافته و از واگذاری امور به کارشناسان خودداری کنند.

اداره برق پیرامون خاموشیها مردم را مطلع کند

قاسمی همچنین با اشاره به قطعی های مکرر برق طی روزهای گذشته نیز از اداره برق خواست با شفاف سازی و ارائه برنامه تنظیم شده مردم را از نحوه قطعی برق آگاه و مطلع کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مدیرانی که نمی توانند به وظیفه ذاتی خود که حل مشکلات مردم است عمل کنند و کار حزبی را برکار مردم ترجیح می دهند شایستگی مدیریت ندارد.

فرماندار شهرستان شیراز افزود: هیچ مدیری حق ندارد تا زمانی که مدیر است وقت بیت المال را صرف فعالیتهای حزبی و گروهی کند.

قاسمی با بیان اینکه برخی مدیران در بیان مشکلات بایکدیگر تعارف دارند و مشکلات ومسائل رامطرح نمی کنند خواستارتغییراین نگرش شد و اظهار داشت: ادارات باید از جزیره ای عمل کردن بیرهیزند و باتعامل و تمام توان، سعی در اجرای مصوبات سفرهای مقام معظم رهبری و رئیس جمهور داشته باشند.

وی خواستار حذف نگاه بخشی نگری در اجرای مصوبات سفر شد و افزود: مدیران کل باید برای شیراز به طور ویژه وقت بگذارند.

فرماندار شیراز گفت: مدیران باید از پرداختن به کارهای حزبی و گروهی بپرهیزند چون کار مدیر پیگیری امور مردم است نه انجام کارهای حزبی چراکه حزب پرستی یک آفت بسیار بزرگ است.

قاسمی با تاکید بر پیگیری جدی مصوبات واجرای هرچه سریعتر آنها اظهارداشت: پیگیری مصوبات برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است از این رو مسئولین باید پاسخگوی کوتاهی و کم کاری احتمالی خود در این امر باشند.

رئیس شورای اداری شهرستان شیراز در ادامه ضمن انتقاد از عدم حضوربرخی مدیران درجلسه پیگیری مصوبات گفت: چطوراست که برخی مدیران بحثهای حزبی و گروهی را خوب پیگیری می کنند اما در جلسات کاری حضور نمی یابند.

کد خبر 1114471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha