۲۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۵۴

ازسوی‌ سازمان ‌داروی‌آمریکا؛

استفاده از ریزتلسکوپ قابل کاشت برای درمان کوری تأیید شد

استفاده از ریزتلسکوپ قابل کاشت برای درمان کوری تأیید شد

سازمان دارو و غذای آمریکا برای اولین بار اجازه استفاده از ریزتلسکوپهای قابل کاشت برای درمان نابینایی ناشی از " age-related macular degeneration"، بیماری که به واسطه تخریب شبکیه منجر به نابینایی افراد می شود را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تعداد زیادی از جمعیت سالخورده جهان از اختلالات چشمی به ویژه بیماری AMD که در آن شبکیه چشم از بین رفته و فرد به نابینایی ناقص دچار می شود، در عذابند اما اکنون پس از پنج سال بررسی و مشورت سازمان دارو و غذای آمریکا، FDA استفاده از اولین ریزتلسکوپ قابل کاشت را با هدف تصحیح تاثیرات بیماری AMD تایید کرده است.

تاثیر این بیماری بسیار جدی است و با از بین رفتن شبکیه بخش مرکزی دید افراد ابتدا کدر و سپس کاملا تاریک می شود اما این ریزتلسکوپ چنین تاثیری را به واسطه انتقال دادن تصویر ورودی بخشهای جنبی شبکیه که هنوز از سلامت کافی برخوردارند، از بین می برد. زمانی که این ریزتلسکوپ مستقیما به قرنیه چشم پیوند زده شود، از باقی مانده سالم شبکیه چشم برای ساخت تصویر استفاده می کند که هیچ شباهتی به آنچه توسط چشم سالم دیده می شوند، ندارند.

بیمارانی که تحت این درمان قرار می گیرند باید برای آموختن استفاده و دیدن درست با کمک این ریزمیکروسکوپها دوره های بازتوانی را پشت سر بگذارند و حتی افرادی که هر دو چشم آنها به بیماری AMD مبتلا شده است تنها می توانند این ریزتلسکوپ را بر روی یکی از چشمهای خود قرار دهند. همچنین به دلیل شدت دوره های بازتوانی که پس از کاشت ابزار بر روی چشم نیاز است، استفاده از این شیوه برای همه بیماران امکانپذیر نخواهد بود.

بر اساس گزارش پاپ ساینس، این شیوه به طور قطع درمان به شمار نمی رود و تنها برای معالجه مدلهای خاصی از AMD که در واقع پیشرفته ترین حالت آن به شمار می رود ابداع شده است که در دو سوم دوره های آزمایشی نیز توانسته است دید بیماران و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشد.

کد خبر 1114739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha