به گزارش خبرگزاری مهر، "گابریلا شالیو" در گفتگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره در تنگنا قرار گرفتن تل آویو در سازمان ملل، افزود: وضعیت کنونی اسرائیل مشابه دهه هفتاد میلادی است که در آن سال ها قطعنامه ای با این عنوان که صهیونیسم، معادل نژاد پرستی است در سازمان ملل تصویب شد.
وی اذعان کرد: این شرایط به خصوص پس از عملیات "سرب گداخته" (جنگ غزه) و مسئله کاروان کشتی ها (امدادی) بسیار بدتر شده است.
نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در ادامه با پنهان نکردن نگرانی های خود، افزود: "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل همچنان بر تشکیل کمیته تحقیق بین المللی در قبال حوادث کاروان کشتی های راهی غزه تاکید دارد.
خاطر نشان می شود روزنامه ها آرتص روز گذشته با اشاره به دیدار اخیر دبیرکل سازمان ملل با "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نیویورک اعلام کرد: بان کی مون در این دیدار تقاضای نتانیاهو در زمینه عدم تشکیل کمیته تحقیق بین المللی برای بررسی وقایع کاروان آزادی را رد کرده است.
نظر شما