وي در گفت و گو با "مهر" افزود: از اينكه باشگاه پاس براي به خدمت گرفتن من اعلام آمادگي كرده بسيار خرسندم و از نظر لطف آنها متشكرم، اما به عنوان يك بازيكن آزاد، زود تصميم نمي گيرم، چون چند پيشنهاد خوب خارجي از جمله پيشنهاد تيم راپيد وين را دارم كه با بررسي همه جانبه تيم بعدي خود را انتخاب خواهم كرد.
دايي اضافه كرد: اگر بخواهم در ايران به فوتبال خود ادامه بدهم، قطعا گزينه اول من پرسپوليس است و اگر مسئولان اين باشگاه شرايط من را بپذيرند در اين تيم بازي خواهم كرد.
وي در مورد خداحافظي افشين پيرواني از تيم ملي گفت: افشين يكي از بزرگان فوتبال ما است و من هرگز با خداحافظي او از تيم ملي موافق نبودم، چون اوهنوز مي توانست در اين سطح بازي كند، اما به هر حال هركس صلاح خود را بهتر مي داند و حتما افشين با فكر و انديشه اين تصميم را گرفته است.
دايي وضعيت اردوي تيم ملي را خوب توصيف كرد و افزود: در تيم ملي جو خوبي حكمفرماست و همه در كنار هم براي موفقيت تيم ملي تلاش مي كنند و من اميدوارم اين جوانها فوتبال ايران را سربلند كنند.
نظر شما