به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نورالله ولی نژاد ظهر سه شنبه در جمع روحانیون گنبد، با اشاره به نقش خطیر و مهم مبلغین در جامعه عنوان داشت: مبلغین نقش مهم و آگاه سازی جامعه دینی را به عهده دارند و باید مسلط بر اطلاعات و علم روز باشند.
وی تصریح کرد: نگاه جامعه به دین بر دو نوع مذهبی و معنوی است و نگاه مذهبی همان نگاه ظاهری مردم نسبت به دین است و حضور در مساجد، شرکت در نماز جماعت، رعایت شعائر اسلامی، زنده نگه داشتن عاشورا و اینچنین اعتقادات را شامل می شود و نگاه معنوی نگاه مردم به عمق دین از جمله ربا، رشوه، غیبت و گناهان کبیره است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: اگر واکنش مردم نسبت به این موارد منصفانه باشد می گویند سطح معنوی جامعه مثبت است و عدم مقاومت در برابر منکرات و گناهان کبیره گفته می شود که سطح معنوی مردم منفی است و جز روحانیت کسی دیگری نمی تواند به جامعه عمق ببخشد و روحانیون هستند که تاثیرگذار هستند.
نظر شما